News

După Italia urmează Spania: Nu participăm la protestul din 10 august. Un Guvern nu se dă jos cu strada

Mitingul ”Diasporei” anunțat cu surle și trâmbițe este tot mai subțire în ciuda eforturilor disperate făcute de anumite partide politice, câteva eleviziuni și persoane publice cu interese cel puțin bizare. Dacă ieri Asociația Românilor din Italia a anuțat răspicat că se delimitează de această manifestație pentru că suspectează că acest ”miting este unul politizat, singurul scop fiind „dărâmarea” guvernului”, acum vin și românii din Spania și spun un NU hotărât: ”Venim acasă să ne vedem familiile, nu să dărâmăm Guvernul!”

Oamenii din Spania au susținut că pot să mai fie manipulați ca în anul 2014 când a fost ales Klaus Iohannis. Ei arată ce forțe politice fac eforturi pentru a determina oamenii din afara țării să iasă în stradă în București. De asemenea, comunitățile din Spania și nu numai susțin că sunt reprezentate foarte bine de Federaţia Asociaţiilor de Români din Europa (FADERE).

loading...

”Suntem surprinși cum această Federație a Românilor de pretutindeni a putut să-l coopteze pe acest Mălin Bot. A făcut atâta campanie și publicitate că aduce 10.000 de oameni. Vă spun următoarele cu mâna pe inimă: 45 de persoane au fost la Madrid la întâlnirea cu Mălin Bot. Printre aceste persoane au fost USR-iști și  PNL-iști.

Tot mi-au scris și mie despre Liviu Dragnea. Eu le-am spus foarte clar: nu mă interesează partidele. Am spus și că singurul partid carea  făcut ceva pentru Diaspora a fost PSD pentru că ne-a redus taxele consulare. Ce am spus rău? Așa s-a întâmplat! Dacă altcineva a făcut din 90 până acum să spună dumnealor.

Nu îl înțeleg pe Emanuel Cioacă. El s-a plimbat pe la toate partidele. Oamenii nu se mai pot manipula ca în trecut. Avem probleme și ne simțim abandonați. Acest Emanuel Cioacă nu ne reprezintă. Noi avem organizația FADERE,  Federaţia Asociaţiilor de români din Europa. Daniel Țecu, președintele FADERE, face totul în Spania pentru noi și nu numai în Spania. S-a implicat în toate cazurile sociale, inclusiv în cazul copilului meu care a suferit un accident de muncă.

Voi lupta cu Asociația FADERE pentru și îi vom desființa pe manipulatorii din Diaspora. Nu îi vom lăsa să pună mâna pe Diaspora cum au pus în 2014 (anul în care a fost ales Klaus Iohannis).

Vrem să fim liberi fără partide politice în spatele nostru. Dacă Dacian Cioloș i-a înființat acestul Emanuel Cioacă la Bruxelles această federație în martie pe data de 18 este problema dumnealor. Oricum cei din USR sunt în Diaspora și nu îi cunoaște nimeni. Nici fac nimic. Nu mai vrem să fim manipulați. Românii sunt reprezentați în Diaspora de FADERE.

Vrem să fim lăsați în pace. Nu putem schimba un Guvern cu strada și cu abuzurile. Un guvern se schimbă la vot. Oamenii din Diaspora dacă vor avea vacanță o să vină în țară să-și vadă familiile și prietenii. Vin să-și vadă parinții pe care ar trebui să-i respectăm nu să-i batem și să-i hulim în stradă”, a spus pentru Romania TV din Spania, Tudorița Iatan, persoană apropiată FADERE și comunităților de acolo.

Distribuie acest articol dacă vrei să desființăm împreună manipularea pusă la cale de dezbinatorii de țară! Uniți pentru Centenar!

loading...
4 Comments

4 Comments

 1. Pingback: Românii din M. Britanie se DELIMITEAZĂ de protest: Noi nu sunt FASCIȘTI să răsturnăm…

 2. GABI

  26/07/2018 at 8:44 pm

  VOI SUNTETI KGB-ISTI SI POSTATI ABERATI CA LA REVOLUTIA DIN 1989. VOI SUNGTETI COMUNISTI INFILTRATI IN OCCIDENT.RUSINE PENALILOR. VRETI SA MANIPULATI POPORUL, SUNTETI MANDRI CU ANALFABETII DE LA GUVERNARE . DORITI SA READUCETI COMUNISMUL IN ROMANIA?

 3. Stefan Silviu

  29/07/2018 at 6:02 pm

  Asta și cu alți suficienti bolșevici neocomuniști fac propaganda antidemocratiei din Romania.Scursuri ordinare care au contribuit împreună cu acei trădători de neam și țară și ticalosii care ne au condus furat și îndobitocit după ce au furat revoluția din ’89 și vor sa ne duca pe noi tara și pe copii noștrii pe drumul pierzaniei. Să ne izoleze de lumea civilizata și democrată a Europei și occidentului.

 4. Stefan Silviu

  29/07/2018 at 6:02 pm

  Asta și cu alți suficienti bolșevici neocomuniști fac propaganda antidemocratiei din Romania.Scursuri ordinare care au contribuit împreună cu acei trădători de neam și țară și ticalosii care ne au condus furat și îndobitocit după ce au furat revoluția din ’89 și vor sa ne duca pe noi tara și pe copii noștrii pe drumul pierzaniei. Să ne izoleze de lumea civilizata și democrată a Europei și occidentului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top