Externe

Elveția: Trebuiau să aștepte dovezi ale substanței chimice nu să bombardeze Siria

Ministrul apărării al Elveției, Guy Parmelin, a declarat într-un interviu acordat publicației Blick că Statele Unite, Marea Britanie și Franța trebuiau să aștepte rezultatele verificării informațiilor privind utilizarea armelor chimice de către forțele guvernului sirian înainte de lansarea rachetelor.

loading...

„ONU a trimis experți în domeniul armelor chimice acolo. Această misiune este capabilă să identifice posibila utilizare a armelor chimice. Era necesar să așteptăm rezultatele „, a spus dl Parmelen.

Forțele armate americane, britanice și franceze au lovit cu rachete ținte din Siria sâmbătă dimineață. Conform datelor preliminare, ca rezultat al atacurilor, trei persoane au fost rănite, nu au fost morți. Rusia a convocat apoi o întâlnire de urgență a Consiliului de Securitate al ONU, propunând un proiect de rezoluție care condamnă atacul de sâmbătă asupra țintelor siriene. Cu toate acestea, Consiliul de Securitate al ONU arespins documentul propus de Rusia.

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top