Externe

Expert: Când o țară se alătură NATO, ea își pierde o parte din suveranitate. O dă Statelor Unite

Serghei Ermakov, șeful sectorului de securitate regională al Centrului pentru Studii de Apărare de la RISI, a declarat pentru Pravda.Ru că numărul exercițiilor NATO lângă granițele Rusiei s-a triplat în ultimii trei ani și s-a ridicat la aproximativ 250 exerciții pe an.

loading...

Acestea sunt exerciții de intensitate diferită, inclusiv manevre de luptă deplină, în care Germania intenționează să-și sporească participarea. Expertul nu vede nimic ciudat despre acest lucru, deoarece Germania este un membru consistent al Alianței, pe care SUA l-au criticat pentru contribuțiile nesemnificative în a descuraja Rusia – alocând pentru înarmare mai puțin de două procente din PIB.

„NATO, ca instrument de influență al politicii externe, rămâne sub controlul Statelor Unite. Desigur, va continua să-și îndeplinească rolul de a dialoga cu Rusia din poziția de forță”, a spus expertul.

loading...

„Când o țară se alătură NATO, ea își pierde o parte din suveranitatea sa acordând-o SUA și o vedem pe exemplul unei țări foarte mari ca Germania”, a spus Serghei Ermakov într-un interviu acordat lui Pravda.Ru.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top