News

FLORIN CĂLINESCU, atac MIZERABIL împotriva lui Dragnea. Motivul? NATO, UE

Actorul Florin Călinescu  îi desfiinţează pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la scurt timp după mitingul din Capitală.

‘Livulica, cu cat o sa faci adunarile astea ale tale mai dese si mai mari, cu atat si scaderile vor fi mai mari. Una este sa mergi singur pe strada si sa te roage lumea sa ii vorbesti, alta este sa platesti figuratia ca sa te crezi vreun voievod. Oricum, la regii de madam Chirite faraonice, nu ai cum sa il intreci pa prietenu’ Mazarica… Mi-am facut un pic de timp sa vizionez crampeie din ridicolul vodevil de sambata.

loading...

Pustiule, in afara ca ar trebui sa iti predau temeinice lectii de oratorie, amenintarile alea cu Nato, UE, puterea judecatoreasca, etc,…mi se par usor incadrabile la subminarea Constitutiei, ordinii de drept, a Romaniei, in general… Despre ceilalti “parapantisti” esuati pa scena se pot pronunta salvamontistii smurdului. Ai si dreptate. Nu prea avem presedinte iar opozitie, deloc. Rugaminte pentru felcerii tai personali: treceti-l, domne, de pe pilulele de sinteza, ale grandorii, pa ceva naturist… Hai, ceao!’, a scris actorul pe Facebook.

Președintele PSD Liviu Dragnea a făcut la Sinteza Zile de la Antena 3 acuzaţii dure dar pe drept la adresa partenerilor strategici ai României – NATO şi Uniunea Europeană, despre care a spus că „au încurajat şi au finanţat” aşa-numitul „stat paralel”.

loading...

„Am vrut să arătăm și partenerilor noștri străini, pentru că după Revoluție, toți partenerii noștri, NATO, UE, ne-au spus și ne-au promis că o să ne învețe democrația, pentru că noi nu o știam…Venind din comunism, noi trebuia să învăţăm democraţia de la dumnealor. Eu zic ar trebui să își asume toți partenerii străini această responsabilitate: că au încurajat, ba chiar parțial au și finanțat acest stat paralel și acest sistem odios. Chiar l-au susținut public, în mai multe rânduri și ar trebui să-și asume asta, pentru că nu asta e democrația la ei acasă. La ei acasă nu-s protocoale secrete, la ei acasă nu se face justiție la televizor, nu se fac arestări pentru spectacol”, a spus Dragnea și chiar nu am putea spune că e ceva fals în cuvintele de mai sus. Nu am uitat de câtă susținere a avut parte șefa DNA din partea SUA prin Ambasadorul Klem. Mai mult, Traian Băsescu a fost ținut în funcție tot cu ajutorul unor forțe externe când tot poporul a ales ca fostul președinte să plece acasa.

Dar cu toate acestea, primul care a sărit la gâtul președintelui PSD după această declarație a fost Radu Tudor. ”Noi suntem NATO”, susține acesta.

„Lupta împotriva abuzurilor e justificată și necesară. Dar afirmația lui Dragnea despre UE și NATO duhneste de eurasianism si dughinism.  #wearenato”, scrie Radu Tudor, pe Facebook.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...

The Latest

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top