News

Florin Chilian, IRONIE MAXIMĂ la adresa lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 1 mondial, a prezentat trofeul cucerit la Roland Garros, luni seara, în cadrul unei ceremonii organizate pe Arena Naţională din Capitală la care au participat aproximativ 20.000 de bucureşteni. Marele artist Florin Chilian a reacționat ironic și a făcut referire la modul în care acționează liderul PNL și președintele României, adică la cum pun bețe în roată tuturor inițiativelor Puterii.

”Iohannis contesta la CCR trofeul Simonei. Orban face denunt penal”, a scris Florin Chilian.

loading...

Chilian a taxat și faptul că primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a venit alături de jucătoare, a fost huiduită de mai mulți #rezistenți prezenți pe stadion ca să-și arate frustrările. Nu este pentru prima dată când aceștia fac circ în public.

Este regretabil că un astfel de moment important dar și emoționant pentru țara noastră să fie stricat de o mână de oameni, oameni care nu fac decât haos pe unde trec. Este ușor de înțeles că în anumite momente aceste acte sunt total nepotrivit și de condamnat. Ne cerem iertare de la Simona pentru modul în care s-au purtat acești rezistenți. Oare s-au gândit ei că aceste clipe de bucurie pentru Simona și români s-au transmis în străinătate? Ce vor înțelege cei din afară? Că suntem niște sălbatici. O astfel de imagine ne fac în lume cei cu hastag.

loading...

”Trebuia stricata bucuria Simonei?! Un dram de eleganta nu omora pe nimeni. Toxica ura”, a concluzionat îndrăgitul artist Florin Chilian.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...

The Latest

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top