News

Gluma zilei: Cioloş, candidat la prezidențiale

USR va avea un candidat la alegerile prezidenţiale, acesta urmând să fie decis probabil în urma unui referendum intern în cadrul partidului, a declarat marţi liderul USR, Dan Barna, în cadrul unui interviu acordat pentru Adevărul Live. Acesta consideră că Dacian Cioloş poate să fie în carți.

loading...

„Partea frumoasă la USR e tocmai acest lucru, că încercăm să facem politică într-un fel nou. Şi chiar şi acest candidat pentru alegerile prezidenţiale pe care probabil USR îl va avea va fi decis de un referendum intern în cadrul partidului, pentru a ieşi din tiparele acestea în care lucrurile sunt bătute în cuie”, a declarat liderul USR.

Dan Barna a mai precizat că „şi Dacian Cioloş poate fi o variantă, la fel ca orice persoană cu notorietate. Noi acum suntem în situaţia de a colabora pe proiecte punctuale. Cioloş şi România 100 au anunţat că-şi vor face partid. Continuăm şi vom vedea în perspectivă electorală. Faţă de declaraţia lui Dragoş Pâslaru nu am ce comenta.”

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top