News

Grupuri de diaspora vin „în coloană” în România

Mai multe grupuri de români din diaspora s-au organizat pentru a veni în România cu ocazia sărbătoririi Marii Uniri, la Alba Iulia. Reprezentatul grupului diaspora europeană a spus că au ales să vină pentru a se bucura de Centenar, nu pentru a participa la mitingurile de protest faţă de politica guvernamentala. Nu se stie ce iese pana la urma.

Ceremoniile de pe 1 Decembrie vor avea în public mii de români din ţară dar şi din străinătate. Mai multe grupuri de români din Diaspora au pornit spre ţară pentru sărbătoarea naţională a unirii

loading...

Mario Mocan, reprezentatul grupului diaspora europeană, a declarat, pentru Digi24, că mai multe grupuri de români din străinătate se vor întâlni pe drumul spre țară.

„2018 e ocazie unică în viață, e Centenarul. Cu toate problemele economice și politice din țara noastră, considerăm că ar trebui să sărbătorim această dată pentru că este foarte importantă pentru România și pentru poporul român, de aceea depunem eforturile astea majore să venim de la distanță. Venim în coloană”, spune Mario Mocan. Acesta a fost unul dintre organizatorii mitingului din 10 august.

loading...

„Noi (diaspora europeană n.r.) am votat să venim numai pentru sărbătorile de 1 decembrie. Nu este o dată bună pentru un protest. E Centenarul: Măcar de 1 Decembrie să fim uniți, să mergem la Alba Iulia”, adaugă reprezentantul diasporei europene.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top