News

Gusa, afirmatia care il ZGUDUIE pe Rares Bogdan

Proprietarul Realitatea TV afirmă că Rareş Bogdan a rămas singurul moderator care îl susţine pe Klaus Iohannis, atitudine pe care nu i-o reproşează, deşi consideră că este greşită.

„Rareş are în acest moment o atitudine uşor diferită faţă de restul moderatorilor, în sensul în care îl susţine fără rezerve pe Klaus Iohannis.

loading...

La Realitatea nu prea mai sunt moderatori care să creadă în Klaus Iohannis. Asta este decizia lor şi pot să vorbească oricând că nu a existat nicio impunere. L-au susţinut aproape în totalitate în 2014 şi acum probabil sunt dezamăgiţi.

Rareş probabil fiind cel mai ardent susţinător al lui Klaus Iohannis şi în 2014, şi după, este într-o poziţie ingrată deocamdată, probabil îi este dificil să discute la modul critic sau negativ despre preşedinte şi asta îl face într-un fel să fie insularizat acolo.

loading...

Este o atitudine pro-preşedinte pe care eu o respect, nu i-o contest, doar că l-am avertizat la nivel personal că s-ar putea să greşească, pentru că am experienţă cu preşedinţi care se agaţă cu disperare de al doilea mandat„, a mai declarat Cozmin Guşă pentru Stiri pe surse.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top