News

Guvernul Dăncilă se află la Bruxelles, marţi şi miercuri pentru …

Premierul Viorica Dăncilă începe, marţi, o vizită de lucru de două zile la Bruxelles. Discuţiile de la Comisia Europeană au loc în contextul preluării de către România, începând cu 1 ianuarie 2019, a Președinției Consiliului Uniunii Europene.

Potrivit unui comunicat al Executivului, prim-ministrul va participa la reuniunea comună a Guvernului României şi a Comisiei Europene. Viorica Dăncilă va fi însoţită de Cabinetul de miniştri, precizează sursa citată.

loading...

Vizita are loc în contextul preluării de către România, la 1 ianuarie 2019, a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Viorica Dăncilă a luat parte, luni, la deschiderea Summit-ului Inițiativei Central Europene, care are loc la Zagreb.

loading...

În marja acestei reuniuni, Dăncilă a avut întrevederi bilaterale cu președintele Croației, Kolinda Grabar-Kitarović, cu premierul și cu președintele Parlamentului croat.

Viorica Vasilica Dăncilă a mers la Zagreb însoţită de foile ajutătoare, din care a citit numele omologului, dar şi pe cel al oraşului gazdă. Capitala Croaţiei i-a pus, totuşi, mici probleme, şefei guvernului de la Bucureşti.

,,Viorico, Vasilico, Dăncilo”. Poate că sună amuzant, dar aşa a fost prezentată şefa Guvernului României, la declaraţiile comune alături de omologul său croat.

Şi organizatorii evenimentului au creat un moment amuzant. Translatorul a stat în spatele Vioricăi Dăncilă şi în toată perioada în care i-a tradus mesajele premierului croat, a părut ca un sufleur de la teatru.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top