Externe

Guvernul de la Paris CEDEAZĂ în fata „Vestelor galbene

Guvernul francez a anunţat luni că va suspenda creşterea taxei la carburanţi, după ce aproximativ 136.000 de persoane au participat sâmbătă la protestele organizate în Franţa de Mişcarea „Vestelor galbene”, relatează site-ul postului BBC.

Proteste majore au fost înregistrate în Franţa, în utlimele trei weekenduri, după ce Guvernul anunţase că va scumpii carburanţii.
Premierul Edouard Philippe a încercat să ajungă la un compromis cu protestatarii, însă reprezentanţii Mişcarii „Vestelor Galbene” au anulat întâlnirea pe care ar fi trebui să o aibă marţi cu oficialul francez.

loading...

Mai mulţi membri ai mişcării au anunţat că au primit ameninţări cu moartea, pentru a nu intra în negocieri cu Guvernul francez.

Cel puţin 263 de persoane au fost rănite în cursul protestelor de la Paris, iar 412 indivizi acuzaţi de implicare în violenţe au fost reţinuţi, a transmis Ministerul de Interne.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top