Life

Halep, făcută praf de omul care a susţinut-o din primul minut: „NU ai dreptul la nimic!” Atacul ireal

Cristian Tudor Popescu nu s-a zgârcit de-a lungul timpului cu laudele la adresa Simonei Halep, dar jurnalistul nu a identificat niciun lucru pozitiv după ce Halep a fost învinsă fără drept de apel de Svitolina, 0-6, 4-6 în finala de la Roma.

loading...

CTP nu i-a găsit nicio scuză Simonei Halep pentru prestaţia slabă: „Eu ştiu o regulă a tenisului care deosebeşte profesioniştii de ştrandişti”

CTP a criticat atitudinea pe care Simona Halep a avut-o în finala cu Elina Svitolina! Cunoscutul jurnalist crede că Halep şi-a pierdut motivaţia după victoria entuziasmantă cu Şarapova: „Nu mi-a plăcut ce a făcut Simona în finala de la Roma. Nu pentru că a pierdut, ci pentru că nu a jucat. De la primul schimb, atitudinea ei a fost de lehamite deranjată: ‘Ce naiba trebuie să mai joc şi meciul ăsta?! Doar am bătut-o pe Şarapova şi am rămas numărul 1 mondial’. Eu ştiu o regulă a sportului numit tenis care deosebeşte profesioniştii de ştrandişti: dacă ai probleme, poţi să nu te prezinţi la meci, dar dacă ai intrat pe teren, atunci joci. Nu mai ai dreptul să invoci nimic ca scuză, nici oboseala, nici vreo accidentare, nici lipsa de chef”, a scris Cristian Tudor Popescu în „Republica”.

loading...

Simona, poreclită „Lela”, pentru că „s-a plimbat pe teren în dorul lelii”

Editorialistul a strecurat câteva ironii şi chiar i-a găsit o nouă poreclă sportivei, pe care a numit-o Lela Simona: „Nu i-am văzut niciodată pe Federer sau Nadal, teferi sau accidentaţi, pierzând sau câştigând, în turul 1 sau în finală, să se plimbe pe teren în dorul lelii. Or, Lela Simona asta a făcut până la scorul de 9-1 pentru Svitolina. Se ducea fără convingere către minge sau nu mai alerga deloc, lovea neglijent, aşezată rău, trimitea neforţat în burta fileului sau 1m afară. În schimb, a fost mai vioaie când l-a repezit pe Darren Cahill. Aştepta să se termine şi corvoada asta sub rangul ei… Apoi, poate de jenă, s-a hotărât să joace totuşi ceva, s-a pus în mişcare, a lovit mai aspru, mai spre linii, a returnat mai atent. Scorul socotit din acel moment a fost 3-3, adică însumat, 6-4 pentru Svitolina”, a opinat CTP.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top