News

Hopa! S-a trezit Macovei și nu se simte bine deloc

Monica Macovei pare că s-a trezit la viață și atacă PSD cu afirmații care stârnesc și râsul curcilor. În afară de niște lozinci, aceasta nu spune nimic care să fie concret. Ne întreb oare pentru ce este plătită de Parlamentul European. Ea consideră că PSD preia modelul Stalin și schimbă la partid procurorii-șefi. Cine a schimbat și când?

loading...

”Penalii din PSD și-au pierdut răbdarea, nu mai vor justiție, trădează interesul național “dreptate pentru toți” și vor o decizie politică pentru demiterea conducerii DNA. De mână cu PSD, Viorica Dăncilă nu îl demite pe Vâlcov, condamnat în fond la 8 ani de închisoare, spunând că nu-și abandonează membrii echipei care trec “printr-un moment dificil”, dar își abandonează țara care vrea justiție.

Zi de zi, PSD își întinde caracatița de hoți și corupți peste țară.

loading...

Declarația vicepremierul Paul Stănescu privind “o decizie politică și o poziție” care vor fi luate în Comitetul Executiv Național arată că PSD a rămas un partid-stat și face schimbări în justiție pe criterii politice, încălcând Constituția și separația puterilor în stat”, scrie Macovei.

Ea este însă tare îngăduitoare cu situația din DNA și spune liniștită că există mecanisme juridice care pot decide cine este responsabil. Totul este ca evaluarea să fie obiectivă și legală.

”PSD nu are dreptul să ne transforme într-o țară de hoți și corupți și să facă din România un paradis al infractorilor. Amestecul brutal al politicului în justiție este un rău absolut pentru România. Dacă vor să fure în continuare, să plece ei, pentru că noi nu suntem o țară de hoți”, a adăugat aceasta. Mai bine dormea!

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top