News

Înca o plângere penală pe numele Klaus Iohannis

Senatorul PSD Niculae Bădălău duce confruntarea dintre PSD și Klaus Iohannis la următorul nivel: parlamentarul de Giurgiu îl amenință pe șeful statului cu plângere penală.

loading...

Mai precis, senatorul social-democrat a declarat miercuri că dacă președintele Klaus Iohannis nu va respecta decizia CCR de revocare din funcție a șefei DNA, atunci Ministerul Justiției va trebui să-i facă plângere penală, transmite site-ul știrileprotv.ro.

În opinia lui Bădălău, „următorul pas este o notificare din partea ministrului Justiției”, pentru ca Iohannis să pună în aplicare hotărârea Curții Constituționale a României, iar dacă în continuare oficialul de la Cotroceni va refuza, atunci să i se facă plângere penală.

loading...

În momentul ăsta avem o hotărâre definitivă care trebuie pusă în aplicare. În cazul în care nu este pusă în aplicare, cineva trebuie să notifice acea persoană, acel reprezentant al instituției. Domnul președinte al României nu este rege, nu este Carol, nu este Ferdinand. Este președinte democrat și trebuie s-o pună în aplicare. Nu pui în aplicare o hotărâre (orice șef de instituție, președinte, șef de cameră, prim-ministru)? Se aplică legea penală”, a comentat Niculae Bădălău.

Solicitat să precizeze dacă se referă la o posibilă plângere penală, PSD-istul a confirmat: „Sigur că da. Întrebați orice șef de instituție: dacă nu pui în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă, ce se întâmplă? Care este următorul pas?”

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top