News

Încă un așa-zis prinț revendică moștenirea Casei Regale a României!

Încă un așa-zis prinț revendică moștenirea Casei Regale a României!  Jean-Francois al Greciei pretinde că e fiul Regelui Mihai I, că are binecuvântarea lui Michel Laroche, Mitropolitul Parisului şi întregii Franţe al Patriarhatului Kievului, și că are dreptul la proprietățile și titlurile pe care familia fostului monarh le deține în prezent, potrivit cancan.ro.

La nici o lună după de Regele Mihai I s-a stins din viață, Jean-François al Greciei, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a susținut în mass-media că este fiul fostului monarh. Acesta afirma că s-ar fi născut în România și că, ulterior, a fost dat în grija unui orfelinat. După care a fost adoptat de o familie din Franța, acolo unde trăiește și în prezent.

loading...

În prezent, presupusul fiu al Regelui Mihai I este însurat cu Bernadette de Grecia. La începutul anului, Jean-François a anunțat că mai multe personalități din România i-ar fi confirmat că ar fi fiul fostului monarh și că lumea ar avea cunoștință de existența sa. În plus, bărbatul a precizat că este gata să meargă în instanță pentru a fi recunoscut oficial drept fiu al Regelui Mihai I și că este pregătit să fie supus unor teste ADN.

Jean-François al Greciei a susținut încă din luna ianuarie toate aceste lucruri incredibile, după care a urmat o perioadă de acalmie. Iată însă că presupusul fiu al Regelui Mihai I nu s-a lăsat păgubaș. Astfel că, în octombrie, a revenit în prim-plan. De această dată, bărbatul susține că Mitropolitul Michel Laroche l-ar fi recunoscut, oficial, drept prinț. Iar acum vrea ca biserica din România să facă un lucru similar.

loading...

Cum s-a ajuns aici? “Petru Pârvu este duhovnicul Principesei Margareta a României. Michel Laroche este superiorul lui. Petru Pârvu trebuie să se supună superiorului său. Prin urmare, recunoașterea oficială din partea lui Michel Laroche îl obligă și pe Petru Pârvu la același lucru. Deci, conform legilor canonice, am fost recunoscut și de Petru Pârvu, din moment ce am fost recunoscut de Michel Laroche!”, a precizat Jean-François al Greciei.

Presupusul fiu al Regelui Mihai I vrea să fie recunoscut prinț și în țara noastră, bazându-se pe legăturile dintre bisericile din România și Ucraina.

“Procesele de recunoaștere sunt diverse. Ele pot lua diferite forme în funcție de circumstanțele și dorințele fiecăruia. Patriarhiile din București, Kiev și Constantinopol au stabilit fiecare o recunoaștere a lui Jean-François Caracci în forme individuale. Scrierile clare confirmă acest fapt: Jean-François Caracci s-a născut prinț!

Biserica Ucrainei este compusă și din călugări români. Mitropolitul Michel Laroche a fost mulți ani călugăr pentru Biserica Ortodoxă din România. Prin urmare, sunt un bun prinț pentru călugări români și al bisericii canonice. De altfel, călugărul român Constantin Negruț a scris, în decizie, «Regele nostru Jean-François!!!»”, a mai susținut Jean-Francois al Greciei.

Autoproclamatul fiul al Regelui Mihai I nu se oprește, însă, aici. După ce ar fi obținut binecuvântarea Mitropolitului Michel Laroche, Jean-Francois solicită o parte din averea fostului monarh al României. ”Am dreptul la proprietățile și titlurile strămoșilor mei!”, a precizat bărbatul în vârstă de 37 de ani, stabilit, în prezent, în Franța!

Altfel, Jean-Francois al Greciei susținea, la începutul anului, că Regele Mihai I ar fi fost influențat de Principesa Margareta pentru a nu fi recunoscut drept urmaș al Casei Regale.

„Am fost adoptat de familia italiană Caracci, din Franţa. Am fost adoptat dintr-un orfelinat din România. Am descoperit în urmă cu cinci ani că eram un orfan special. M-am întâlnit cu mai mulţi deputaţi şi miniştri din România, care mi-au spus că sunt fiul secret al Regelui. Acum cinci ani am aflat această informaţie, dar am crezut la început că nu este reală. În aceşti ani am descoperit mai multe documente care atestă că am sânge albastru. Puteţi vedea că semăn foarte bine cu principesa Sofia, am aceleaşi trăsături.

Documentele pe care le am în posesie dovedesc că nu sunt un mincinos. Sunt mai multe scrisori prin care sunt recunoscut drept fiul Regelui Mihai de către biserica bizantină. Statul elveţian a făcut mai multe teste ADN în urmă cu doi ani. Le-am văzut cu ochii mei. Era foarte important pentru mine să descopăr adevărul. Mama mea naturală este Principesa Sofia. De aceea am fost adoptat de o familie italiană, pentru că sunt un copil provenit dintr-un incest. Sunt sigur despre această informaţie. Nu este o minciună”, susţine Jean-Francois.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top