Externe

Încă un VIDEO cu Juncker ȘOCHEAZĂ întreaga Europă. Mesaje: ”Niște vagabonzi”

Jean-Claude Juncker reușește să șocheze cetățenii Uniunii Europene care acum își pun o singură întrebare: Cum ne poate conduce acest om? O filmare care se pare că este din decembrie 2017 îl arată pe președintele Comisiei Europeană cum se clatină puternic la o întâlnire oficială.

loading...

Din clipul postat mai jos s-ar părea că președintele Comisie Europene este mort de beat. Ceilalți participanți se uită în jos jenați de situația în care se află Juncker. Înclină să dăm crezare că așa și este deoarece nu este primul incident de acest gen. Tot în stare de ebrietate a apărut și în anii anteriori la un alt eveniment oficial. Atunci, Juncker îi pupa pe invitați pe cap și le dădea palme.

În acest context nu putem să nu amintim cum săptămâna aceasta, Juncker și-a manifestat nemulțumirea față de Legile Justiției din România considerând că au aspecte periculoase. Noi considerăm că modul în care conduce el Comisia Europeană este unul periculos. După publicarea clipului, mulți europeni s-au arătat îngroziți.

loading...

”Este vai de noi. Cum să ne conducă această adunătură de vagabonzi. Și ne întrebăm de ce lucrurile nu merg bine?”, spune un tânăr din Spania.

”Cineva ar trebui să-l de afară. Nu se poate prezenta într-un asemenea mod. Așa se iau și deciziile importante? E rușinos”, a adăugat și o doamnă din Italia. Mesajele au curs în această direcție dar se pare că până acum oficialii nu au dorit să vorbească despre asta.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top