News

Începe DEBARCAREA lui Tudose. Mai multe organizații îi cer lui Dragnea să …

Premierul Mihai Tudose a întins coarda până s-a rupt iar acum ar putea să plătească pentru toate. Mai multe organizații cer convocarea de urgență a Comitetului Executiv Naţional. Este clar că în acest moment se dorește capul lui Tudose iar ce a stârnit revolta a fost atitudinea premierului față de ministrul Carmen Dan. 

loading...

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat că membrii filialei social-democrate au solicitat, vineri seara, convocarea imediată a Comitetului Executiv Naţional, propunând ca acesta să aibă loc lunea sau marţea viitoare, pentru a lămuri situaţia din partid.

Întrebat ce soluţie ar trebui să propună această reuniune a CEx pentru a fi depăşit acest moment, liderul PSD Vaslui a precizat că ar trebui să se revină la un dialog normal.

loading...

Eu nu cred că premierul poate, fără nicio discuţie în cadrul partidului, a coaliţiei majoritare, să ceară demisia unor miniştri pentru că nu-i mai place. Ne-am putea trezi că primul ministru cere demisia succesiv a miniştrilor care nu-i mai plac”, a adăugat Dumitru Buzatu.

Și social-democraţii din judeţul Olt solicită convocarea Comitetului Executiv Naţional al PSD, „ca urmare a ultimelor evenimente din partid şi derulate în spaţiul public”.

„PSD Olt, reprezentată de Paul Stănescu, în calitate de preşedinte şi Marius Oprescu, preşedinte executiv, solicită de urgenţă convocarea Comitetului Executiv Naţional al PSD”, se arată în documentul citat.

Social-democraţii spun că „această solicitare vine ca urmare a ultimelor evenimente din partid şi derulate în spatiul public, evenimente care au darul de a produce grave prejudicii de imagine Partidului Social Democrat”.

„PSD Olt doreşte cât mai grabnic ca aceste inadvertenţe să se clarifice imediat şi PSD să continue să guverneze ţara aşa cum electoratul a decis şi dorit”, concluzionează cei de la PSD Olt. Este clar că săptămâna viitoare se joacă soarta lui Mihai Tudose.

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top