News

Incident la petrecerea liderilor PSD: Florin Iordache, alergat de … / video

Liderii PSD au petrecut luni seară la un local din Capitală, unde i-au sărbătorit în avans pe cei care poartă numele Sfântului Nicolae, printre care se numără și Liviu Dragnea.

Petrecerea nu a fost însă lipsită de incidente, în zonă făcându-și apariția câțiva protestatari #rezist, informează Adevărul.

loading...

Unul dintre ei este Marian Ceaușescu, care a publicat pe Facebook un videoclip în care se vede cum îl aleargă pe social-democratul Florin Iordache. Protestatarul i-a reproșat fostului ministru al Justiției că petrece la localuri de lux în timp ce mulți copii din România adorm flămânzi.

De altfel, Florin Iordache nu este la primul incident de acest fel cu protestatarii. În urmă cu câteva săptămâni, după ce a făcut gesturi obscene în Parlament, Iordache s-a trezit cu gardurile de la vila sa din județul Ilfov, vandalizate.

loading...

Și Marian Ceaușescu a mai fost implicat în astfel de incidente cu parlamentari. El a devenit cunoscut, după ce, în urmă cu câteva luni, l-a îmbrâncit pe deputatul PSD Nicolae Bacalbașa, în apropierea Parlamentului.

Publicată de Ceausescu Marian pe Luni, 3 Decembrie 2018

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top