News

INCIDENTE la protestul de la CAB. Magistraţii susținuți de #Rezist au fost apostrofaţi: Ați dat …

Câteva persoane au apostrofat magistraţii care protestau pe treptele Curţii de Apel Bucureşti, spunându-le că toată ţara plăteşte pentru erorile lor şi că „au dat mâna cu infractorii”. Pe de altă parte, au venit şi protestatari care susţin demersul magistraţilor şi care li s-au alăturat.

Aţi dat mâna cu infractorii! Toate dosarele de subminare de economiei de stat sunt la voi, în sertarul vostru şi al lui Lazăr! Procurorul general a avut dosar penal, ştiţi asta? (…) Ţara s-a furat cu ajutorul lor. Politicienii au furat cu mâna lor cu tot”, a spus o femeie.

loading...

O altă protestatară le-a strigat magistraţilor că ţara plăteşte în prezent pentru erorile lor: „Ruşine să vă fie! Plăteşte Toată România greşelile voastre”.

„Am auzit că e protest şi l-am văzut şi pe judecătorul Dănileţ. Ştiu că Dănileţ e împotriva răspunderii magistraţilor. Eu am o boală cu treaba asta. (…) Plătim prea mult la CEDO pentru greşelile lor, cărora le plătim şi hârtia igienică”, a spus Georgeta Ştefănescu.

loading...

Magistratii care au protestat duminică la Curtea de Apel București au fost sustinuti de zeci de protestatari #Rezist. Acestia i-au aplaudat pe procurori si au strigat „Va iubim” și ”Nu cedați / Rezistați”. Pe afisele purtate de magistrati sunt mesaje precum „Independenta justitiei”, „Respectarea avizului Comisiei de la Venetia” sau se solicita si evaluarea lui Tudorel Toader.

Nemulţumirile magistraţilor vizează proiectul de legi modificare a legilor justiţiei şi a codurilor penale, prelungirea mandatelor Inspecţiei Judiciare prin OUG, ignorarea recomandărilor Comisiei de la Veneţia, dar şi evaluarea procurorului general. (Foto: Mediafax.ro)

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top