News

Îndrăgitul Dan Puric, jignit TERIBIL de Grigore Cartianu. Românii AU REACȚIONAT

Numai de el nu se luaseră #rezistenții. Până acum. Îndrăgitul actor Dan Puric s-a ales cu o serie de jigniri din partea lui Grigore Cartianu. Motivul: Unora nu le place adevărul dar nici un discurs naționalist. Și cum se întâmplă de obicei printre rezistenți, atunci când nu au ce spune despre un om apelează cu drag la acuzația că ”e omul rușilor” (a se vedea șic cazul lui Liviu Pleșoianu).

loading...

”Vârful de lance al propagandei ruse în România: Dan Puric. Nu întâmplător, actorul-mim e promovat intens de Antena 3, într-un parteneriat profund antieuropean și, prin asta, antiromânesc.

De la Puric aflăm că „noi trebuie să ne păzim ființa națională” de „barbarii care vin din Occident”, mânați de „împărățiile de la Bruxelles și Washington”. Vesticii sunt răi, „îți fură tricolorul, ți-l duc în altă parte”. De aceea trebuie să fim vigilenți „în fața Satanei internaționaliste”.

loading...

Poate n-ați aflat, dar „România este un ghetou de muncă forțată, o colonie – pentru că așa vor s-o facă”. De ce? Pentru că „întotdeauna ne-au scos ăștia câte-o bestie în față”.

La 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România, păduchele propagandei ruse (sau, mă rog, puricul) ne arată care sunt marii vinovați pentru suferințele moldovenilor dintre Prut și Nistru: Europa și America. Nu e de mirare că actorul-insectă se află în prima linie a „Listei lui Dughin””, scrie Cartianu pe pagina de socializare.

Oamenii au reacționat negativ la postarea acestuia și l-au pus la punct pe Cartianu.

Gabriela Dumitriu Este, incontestabil, o personalitate! Cine neagă acest fapt este un complexat sau un prost!! Dobitocul de Cartianu pune vorbe inventate de mintea lui confuză! Naționaliștii români au fost intotdeauna împotriva Rusiei!

Lucian Alexandreanu Maestrul Cartianu!!! Bă mă lași! Puric e 15 clase peste tine măi deșteptule! Și dacă nu faci temenele în fața ălora care ne distrug țara nu înseamnă neapărat că ești pro rus. Mentalitate de haștag limitat.

Nicolae Curea Cand vine Puric se adună lumea si se vând toate biletele. Cand vine Cirtianu pleaca toți….

Catalin Dohanici Daca un Om are alte pareri difeite de a ta ,e vocea propagandei rusesti ?Tu a cui voce erai cand urlai cu Turcescu si Nasu pentru Basescu?Vocea mafiei neosecuriste ?Ca ne cam ingrozim ce aflam la ridicarea cortinei deceniului luptei anticoruptie Basescu.

Laurentiu Neagu Il judecam in fel si chip si cand ne vom da seama ca a avut dreptate va fi prea tarziu. Ce schimbari spectaculoase ati vazut pentru romania in toti acesti ani de cand suntemi membrii UE si NATO?Cine sta in spatele acestor multinationale care desfac marfuri in ro si scot miliarde de euro din tara, de ce nu s au impus ca fiecare companie sa aiba colaboratori romani ? Sunt multe intrebari fara raspuns.

Laura Boit Bate câmpii domnul Cartianu. Bine ca în țara asta mai sunt oameni care simt şi gândesc la fel ca domnul Puric. Cinste lui. Parteneriatul cu americanii nu aduce nimic bun. Se folosc şi ne folosesc în propriul interes.Nu aveam nevoie de Deveselu. Am intrat ca prostii în jocul americanilor. Oo să regretăm şi o să plătim scum acest parteneriat.Trebuie sa avem relatii bune cu Rusia.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top