News

Informație INTERESANTĂ de ultimă oră în procesul dintre Kovesi și jurnaliștii Antena 3

Informații de ultimă oră în procesul dintre Laura Codruța Kovesi și jurnaliștii Antena 3. Dosarul se afla în termen de pronunțare dar un judecător din dosar a făcut în ultimul moment cerere de abținere. Probabil a simțit ceva dubios la mijloc. Această cerere se va judeca în data de 15 martie și dacă va fi admisă dosarul va fi repus pe rol.

loading...

Este vorba de procesul în care şefa DNA a cerut 1 milion de lei daune morale, după ce la emisiunea „Sinteza Zilei” s-au pus întrebări şi s-au emis opinii referitoare la cazul Mircea Băsescu – Bercea Mondial.

Stația TV a transmis că Direcția Națională Anticorupţie a intervenit în procesul civil dintre Codruța Kovesi şi jurnaliştii şi comentatorii Antena 3.  Procurorii au cerut toate documentele de la dosar, pe motiv că le sunt necesare în soluţionarea unui dosar penal.

loading...

Cererea procurorilor anticorupţie a venit chiar în faza finală a procesului, la care este aşteptată o pronunţare.

Inspecţia Judiciară a fost sesizată de către CSM pentru a face verificări în legătură cu modul în care DNA a cerut Curţii de Apel Ploieşti dosarul civil în care şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, a dat în judecată postul Antena 3 şi mai mulţi jurnalişti, cărora le cere daune morale de un milion de lei.

Adresa DNA, instituţie parte a dosarului civil aflat pe rol, a fost depusă înaintea ultimului termen de judecată, instanţa respingând, ulterior acestui demers, toate cererile formulate de părţile adverse ale lui Kovesi şi decizând să rămână în pronunţare. Deja, la nivelul Direcţiei Inspecţiei Judiciare au fost demarate verificări, CSM solicitând, ieri, o anchetă suplimentară pentru a se verifica dacă, prin demersul DNA, a fost afectată independenţa judecătorilor de la Curtea de Apel Ploiești.

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top