News

Ingrid Mocanu, despre Toader: M-a BLOCAT pe Facebook. Pe Cosmina Cerva a…

Avocata Ingrid Mocanu arata o atitudine tot mai ciudata pe care o are ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Drept este ca in ultima perioada Tudorel Toader a avut actiuni menite sa ridice serioase semne de intrebare. Aici putem sa amintim printre altele si evaluarea procurorului general, Augustin Lazar.

Raportul trebuia finalizat si prezentat la sfarsitul lunii trecute. Termen a trecut iar la intrebarile presei despre acest lucru, Tudorel Toader raspunde in stilul caracteristic. Poate nu mai este de actualitate dar in acest ar trebui sa stim cu totii avand in vedere cine este Augustin Lazar. Acum, ministrul Justitiei a inceput sa blocheze pe Facebook persoanele care cauta raspunsuri la situatii din sistem.

loading...

”Am constatat acum că Tudorel Toader m-a blocat pe fb. Să nu cumva să îi vad mirobolantele postări în care spune absolut nimic. Adică fix cât face: NIMIC. Dădeam în brânci să mai văd ce vituperează inutil, desigur.

Pe Cosmina Cerva, cu care era prieten, a dat-o afara. Desigur, este prieten cu Mitică Dumbravă … sa îi mai dea niste sfaturi în materie de ”câmp tactic”. Până acum, sfaturile au fost perfecte. Ține-o tot așa, Nea Tu-Dorele, e de bine! Zilele viitoare vă voi relata mai multe despre ”luptătorul” care se visează președinte. Și ăsta, fraților!”, a precizat avocata Ingrid Mocanu.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top