News

Ingrid Mocanu dupa scandalul cu Danca: Priviti cine este si ce a facut…

Scandal monstru la Romania TV. Ionel Danca (PNL) s-a contrat puternic cu avocata Ingrid Mocanu. Totul a inceput de la Ionel Dancă care i-a spus doamnei Mocanu că nu ar trebui să vorbeasca de justitie pentru ca e „condamnată penal”. Probabil domnul Danca a uitat ca si liderul partidului pe care il reprezinta a avut probleme cu legea si apoi a fost achitat.

Mai mult, Orban a fost achitat dupa ce a cerut bani insa Ingrid Mocanu a fost condamnata pentru ca a acordat niste drepturi legale. Dar stim prea bine tema „Penali!!!” folosita de PNL. Asta ca sa nu ne amintim ca inaintea achitarii, Ludovic Orban se ducea pe la canalele de casa aparand cu toata forta DNA. Era cu pieptul in fata inaintea oricarei persoane care zicea ceva de sefa DNA, Laura Kovesi. Ingrid Mocanu a povestit pe pagina de socializare cum a stat situatia.

loading...

„Astă seară am fost la draga Andreea, la România Tv, care chiar e foarte drăguță… dar s-a șocat până și ea. A fost și Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, CINSTITUL CINSTIȚILOR care… sare muuult de tot.

Cu o nesimțire demnă de suburbiile în care a viețuit până să trăiască pe bani publici, urla că nu îmi dă voie să vorbesc despre justiție pentru că m-a condamnat Trancă în primă instanță (la fel ca pe doamna Mariana Rarinca, pe ea chiar definitiv) că am dat drepturi legale unor cetățeni ai acestei țări. Zău? 

loading...

Cine este acest Dancă și ce a ”lucrat” el… că e de dreapta, cu privații? Păi să vă spun ce ciolan gros a ”păpat” domnul Dancă: a fost consilier pe la niște miniștri ai economiei (inclusiv pesediști și aldiști), nu ai PNL, pe unde trafica influență pentru rezolvarea unor interese ale sale și ale diverșilor… pot face chiar denunț dacă mă enervez rău (sper să nu) … și sunt ceva persoane care vor veni ca martori, #băbăiatule!

A fost prin diverse Consilii de Administrație, de unde a luat ”morman”: Compania Cuprumin SA Abrud (despre care ne vorbea Horia Șimu… da, da, coruptul de la ANRP).
Alta? Da…. vine băiatu’! Băița S.A Ștei: Ministerul Economiei a sesizat DNA cu privire la activitatea acestei societăți.

La Electrica Serv era consilier (societatea și conducerea ei au dosar la DNA pentru prejudicii de 1,4 milioane de euro), consilier de specialitate la Oltchim SA – băgată în faliment. Altceva?

Da, da: membru CA la Conversmin SA (Curtea de Conturi a stabilit că societatea a prăduit bugetul de stat cu 40 milioane lei și există un dosar la DNA), membru CA la Loteria Română (doar ceva sedii vândute fraudulos sunt cercetate de DNA), membru CSI la AAAS – (asta e autoritatea de privatizări – toate privatizările sunt niște succese fulminante ale României).

Cam pe unde a umblat băiatul ăsta și a luat ”morman” cam pe acolo s-a furat la greu … pe el l-au ocolit toate anchetele. Suspect!”, a scris Ingrid Mocanu.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...

The Latest

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top