News

Ingrid Mocanu ÎL JOACĂ ÎN PICIOARE pe Dănileț. Îl preia Dragomir și dă cu el de pământ

Judecătorul Cristi Dănileț face afirmații bizare chiar de pe scările Curții de Apel București. ”Protestele în România nu trebuie autorizate. Când avem o adunare în fața unei instituții publice nu trebuie autorizare de la nimeni. Noi știm legea mai bine decât o știu unii dintre…”, spune Dănileț. Textul continuă după clip.

loading...

Dănileț ne spune că ”știe el mai bine” că protestele neautorizate sunt legale … cred că și consumul ori traficul de droguri și poate și sexul cu animale 🙂 Lume puțină, judecători și mai puțini, de la Curtea de Apel cei de Sistem, #rezist (Dorel Matei a strigat ”prezent”, deci e liber la recuzare, la fel și Dragoș Călin). Pe doamna Trancă nu am găsit-o pe acolo. Lazăr susține mitingul pentru susținerea lui, iar ei știu toți că sunt grozavi și că au întotdeauna dreptate.Doar te uiți la ei și îți dai seama pe mâna cui a încăput amărâta asta de justiție.#Troiaesingurasoluție

Publicată de Ingrid Mocanu pe Duminică, 16 Septembrie 2018

 

”Dănileț ne spune că ”știe el mai bine” că protestele neautorizate sunt legale … cred că și consumul ori traficul de droguri și poate și sexul cu animale 🙂
Lume puțină, judecători și mai puțini, de la Curtea de Apel cei de Sistem, #rezist (Dorel Matei a strigat ”prezent”, deci e liber la recuzare, la fel și Dragoș Călin). Pe doamna Trancă nu am găsit-o pe acolo.

loading...

Lazăr susține mitingul pentru susținerea lui, iar ei știu toți că sunt grozavi și că au întotdeauna dreptate. Doar te uiți la ei și îți dai seama pe mâna cui a încăput amărâta asta de justiție. #Troiaesingurasoluție”, a scris aceasta pe pagina de socializare.

Și fostul colonel SRI, Daniel Dragomir a reacționat. El a postat un mesaj pentru Danilet, Camelia Bogdan si magistratii paraleli.

”Inteleg de la oameni care suna de la Curtea de Apel ca Jandarmeria a inceput sa ii legitimeze pe cei care se opun manifestatiei lui Danilet. Pai “magistratii” rezistenti au autorizatie? Danilet are autorizatie?Rezistentii de acolo au autorizatie? Pe ei nu ii legitimeaza Jandarmeria?

Din imagini vad ca “magistratii” sunt de fapt o mana de procurori disperati care stiu ca vine lustratia peste ei. Asta e Romania. O tara in care cei care ar trebui sa aplice legea incalca legea in mijlocul zilei si scapa nepedepsiti. Legea raspunderii magistratilor trebuie adoptata de urgenta. Trebuie sa terminam cu acest grup de politruci din justitie care fac politica in mod deschis. Inspectie Judiciara, Ministru al Justitiei, CSM mai avem?

Later edit. O vad si pe Camelia Bogdan, care vorbeste de “colegii mei magistrati”. Alo. Pastile. Matale ai fost data afara pentru ca ai luat spaga in timpul unui proces”, scrie Dragomir.

Aceasta poza nu este de la protestul de astazi dar ”este” 🙂

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Valter Cojman

    17/09/2018 at 6:25 am

    Infractorii si viitorii infractori din „justitia” romana au iesit in strada.
    Simt ca vremurile bune in care taiau si spanzurau dupa pofta lor, fara sa raspunda, se apropie de sfarsit si vor plati pentru faptele lor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top