News

Iohannis a donat premiul obţinut în Germania. Când dă și banii obținuți din case?

Banii câştigaţi de preşedintele Klaus Iohannis odată cu premiul ”Franz Josef Strauß” care i-a fost decerat săptămâna trecută de Fundaţia Hanns Seidel au intrat în contul Fundaţiei ”Un copil o speranţă” (UCOS) din Sibiu care oferă servicii sociale pentru copiii cu autism, cu sindrom Down sau boli rare. Reprezentanţii acesteia anunţă că suma va fi folosită pentru mărirea capacităţii. Ne-ar bucura atât de mult să dea înapoi statului româ și banii obținuți din casa obinută prin fals. Doar are dosar penal, penalul.

DNA a deschis un dosar penal pe numele lui Klaus Iohannis și a lui Carmen Iohannis in urma plangerii depuse de luju.ro. Există și o confirmare oficială venită din partea Parchetului Curții de Apel din Alba Iulia vizavi de această speță, iar cei de la DNA confirmă că această solicitare formulată de cei de la luju.ro a fost trimisă de la DNA către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel din Alba Iulia.  Atât Klaus Iohannis, cât și soția sa, ar trebui, dacă vor fi citați, să meargă să dea explicații la Parchet.

loading...

”Demersul civic urmareste aducerea la bugetul statului a sumei totale de 640.000 euro (320.000 euro luati de sotii Iohannist si alti 320.000 euro luati de Ioan Bastea, pretinsul mostenitor pe care Klaus Iohannis il reprezenta cu procura) suma obtinuta din exploatarea imobilului din str. Nicolae Balcescu 29 prin inchirierea acestuia de catre Raiffeisen Bank vreme de 14 ani.

 Daca statul ar fi exploatat el insusi imobilul, cei 640.000 euro ar fi fost venit la bugetul de stat. Consideram ca nu este normal sa iti insusesti niste imobile ale statului vreme de 14 ani, iar dupa ce justitia civila constata ca au fost luate prin frauda, sa le dai inapoi, dar sa ramai cu profiturile obtinute din exploatarea lor”, se arată în demersul Luju.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...

The Latest

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top