News

Iohannis încalcă iar Constituția. I. Mocanu: Și-a depășit atribuțiile și face trafic de influență

Preşedintele Klaus Iohannis i-a solicitat, sâmbătă, procurorului general, Augustin Lazăr, demararea de urgenţă a cercetărilor în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi elucidării modului concret în care s-a produs intervenţia Jandarmeriei, pentru restabilirea ordinii publice, la protestul de vineri.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, i-a solicitat astăzi, 11 august a.c., Procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Augustin Lazăr, demararea de urgenţă a cercetărilor în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi elucidării modului concret în care s-a produs intervenţia Jandarmeriei, pentru restabilirea ordinii publice, la protestele de aseară din Piaţa Victoriei din Bucureşti”, se arată într-un comunicat de presă. .Avocata Ingrid Mocanu îl acuză pe Klaus Iohannis de încălcarea Constituției.

loading...

”Președintele ”României” (în fapt, al unor huligani departe de orice idee de regim democratic) cere cică anchetarea penală a Jandarmeriei. Este încălcarea Constituției și abuz în serviciu căci și-a depășit atribuțiile și face trafic de influență. Adică el a instigat la așa ceva, scelerații lui au anunțat luni în șir că vor face mitinguri violente (ceea ce spunea acel presupus ”nebun” la Antena 3 cu ”sânge și fum” era vehiculat și distribuit pe toate paginile de internet și facebook ale lor) și Jandarmeria e vinovată? Pentru ce? Că nu i-a ieșit lui planul ca măcar un civil nevinovat să crape ca să poată cere el ”Guvernul meu”? 

În timpul ăsta ”guvernul nostru” își face bagajele?

loading...

Și nu vreau să aud comentarii de la activul de partid care găsește justificări pentru orice lașități ale celor trimiși de majoritate la guvernare să facă, nu să tacă… că de aia am ajuns aici: orice prostie făceau guvernanții, electoratul sau membrii lor de partid îi cocoloșeau. Nu prieteni, aia se numește servilism, nu activism!

Că opoziția asta a urmărit este foarte clar: fără violență nu vor reuși să dărâme Guvernul. Dar că așa-zisul nostru Guvern este dispărut ca măgarul în ceață în timp ce Herr Klaus cere anchetarea celor ce i-au aprat de huligani, asta nu se poate tolera, indiferent cât de pesedisto-aldist ai fi”, a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top