News

Cristache spune cum s-a făcut Cioloș de râs când l-au lăsat nervii

Ionut Cristache, realizatorul emisiunii Romania 9 (TVR), sustine ca a reusit a il puna in dificultate si sa il enerveze pe Dacian Ciolos intr-o emisiune care a avut loc in urma cu o luna. .

”Pe Dacian Ciolos l-au lasat nervii in acel moment. Saracul… este printre putinii care au cedat nervos. Acum voi rani sentimentele unor tineri rezistenti, dar nu am ce sa fac. Bati si suna a gol. Desi sunt prezentabili, stau la coada, sunt prizabili de publicul Facebook… ideea este ca vorbeam despre justitie si am insistat sa vorbim despre modificari, sa vorbim concret, sa imi spuna de ce nu sunt bune respectivele modificari, sa intelegem oftica lui. Si s-a enervat.

loading...

Erau doi consilieri de-ai sai in spate si se uitau bulversati. Faceau semne pe ideea: nu asa, nu asa! Asta e, ce sa-i faci?”, a spus Ionut Cristache in emisiunea Laviniei Sandru de la TVR 1.

Ce s-a intamplat atunci:

loading...

Fostul premier Dacian Cioloș a șocat la acea vreme în emisiunea lui Ionuț Cristache de la TVR. Acesta a afișat o agresivitate cu totul neobișnuită pentru un om politic. Dacian Cioloș nu a acceptat să fie contrazis sau să i se pună întrebări incomode.

Nervii lui Dacian Cioloș s-au arătat încă de la începutul emisiunii iar agresivitatea a ajuns atât de departe încât chiar s-a răstit la realizatorul TVR, Ionuț Cristache, care pentru un moment a rămas blocat de reacția halucinantă a fostului premier.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top