News

Judecătoarea Adina Lupea, despre protestul Diasporei și VIOLENȚELE de neimaginat

Violențele care au degenerat în timpul protestelor de aseară au lăsat în urmă zeci de victime, multe dintre ele în stare gravă. Printre ele și o femeie jandarm, care a fost bătută atât de rău, încât i-a fost fisurată coloana. Judecătoarea Adina Lupea de la Curtea de Apel Cluj a fost șocată de cele întâmplate și susține că de acum fortele de ordine nu vor mai fi la fel de ingaduitoare! În același timp, doamna judecător speră din tot sufletul ca jandarmerița să nu rămână nenorocită pe viață.

”Sunt fara cuvinte. Ma gandesc doar ca femeia aceea sa nu ramana nenorocita pe viata fiindca si-a facut datoria. Cred ca in vacarmul general degeaba s-a cerut jandarmilor sa fi incercat sa depisteze si izoleze elementele perturbatoare. Erau prea multe.

loading...

Cat despre gaze si tunuri de apa, acestea au fost gradual folosite. La inceput pentr ca s-a incercat fortarea intrarii in cladirea guvernului, apoi pentru ca doi colegi de ai lor au fost calcati efectiv in picioare..La ce v- ati fi asteptat? Sa se lase macelariti?

Pentru cei pasnici care au suferit de pe urma masurilor luate de jandarmi, spun doar atat.Ati stiut unde mergeti, ce mesaje au avut promotorii si sustinatorii protestului ( ca initiatorii s- au volatilizat) , ati putut banui ca va degenera in violente iar jandarmeria a avertizat.

loading...

Un lucru e cert.De acum fortele de ordine nu vor mai fi la fel de ingaduitoare”, a scris Adina Daria Lupea.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top