News

Judecătorul Horaţius Dumbravă, declarație dură despre poziția Ambasadelor

Judecătorul Horaţius Dumbravă, fost preşedinte CSM, a comentat susține că faptul că ambasadele au anumite poziţii, o fac pentru că au interese.

”Probabil sunt situaţii când ajută sistemul să simtă că nu e singur. Am văzut lucruri mult mai grave în Polonia şi Ungaria. Până la urmă, lucrurile s-au reglat. Faptul că ambasadele au anumite poziţii, o fac pentru că au interese. Nu e rău că au interese, pentru că noi suntem parte a unor alianţe politice şi economice în care toţi avem interese comune. Dacă ceva merge rău în Olanda la nivelul justiţiei, sigur că poate avea influenţă asupra cetăţenilor români care lucrează în Olanda şi care au afaceri judiciare cu statul olandez.

loading...

Reciproca e valabilă. Din cheia asta eu o văd, eu sper că nu există alte interese din partea ambasadelor – mă îndoiesc. Dar până la urmă nu ambasadele rezolvă problemele, să ştiţi. Noi trebuie să le rezolvăm prin dialog, prin capacitatea de a ne asculta unii pe alţii – vorbesc instituţional – răbdarea pe care să o punem în practică unii faţă de alţii. Să ne ascultăm argumentele, să nu le respingem. Nu cred că aşa ajungem la un rezultat”,  a spus Dumbravă pentru agenția Mediafax.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top