News

Lider de partid parlamentar: Iohannis va respinge cererea de revocare a lui Kovesi

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, a declarat luni că este convins că preşedintele Klaus Iohannis va respinge cererea de revocare a şefei Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi.

loading...

„Nu am absolut nicio îndoială că preşedintele Iohannis va respinge cererea de revocare şi o va susţine pe doamna Kovesi, pentru că nici preşedintele Iohannis şi nici noi, restul societăţii, nu am reuşit să găsim motive temeinice în afară de tăieturi de presă şi crochiuri din comunicate. Deci, nu există vreun temei sau vreun motiv real pentru care doamna Codruţa Kovesi să fie revocată”, a spus Barna la Palatul Parlamentului, conform Agerpres.

El a adăugat că Liviu Dragnea „a livrat echipei de partid încercarea de revocare, aceasta nu a ieşit” şi în perioada următoare „vom avea, probabil, atacul pe legislaţie”. „Dacă nu s-a reuşit sabotarea mai rapidă a instituţiilor, se va încerca slăbirea lor prin transformarea în nişte instituţii fără forţă efectivă, cu modificarea Codului penal, a Codului de procedură şi a celorlalte reglementări”, a menţionat Barna.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top