News

Liderul PSD arunca NUCLEARA peste Iohannis: Are un protocol secret cu…

Afirmatii socante despre Klaus Iohannis. Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca presedintele luptă împotriva reformării justiției din România iar asta te duce cu gandul ca ar avea un protocol secret cu statul paralel.

„Asta arată că nu este interesat de constituționalitate, de corelarea dintre anumite articole, ci este interesat ca aceste legi să intre în vigoare cât mai târziu. Asta ce spune? Te duci cu gândul că are un protocol secret cu statul paralel, în momentul în care tu blochezi cu bună știință legi susținute de asociațiile de magistrați și declarate constituționale de CCR”, a spus Dragnea.

loading...

El a mai spus ca acest tip de acţiune al şefului statului „poate să reprezinte un atac la siguranţa naţională„.

„Eu nu l-am văzut vreodată pe preşedintele României să facă apel la calm. Preşedintele a incitat şi la proteste în permanenţă, a fost şi în piaţă de mai multe ori, prin toate declaraţiile pe care le face incită la violenţă, enervează foarte mult, vrea să transmită un sentiment de nesiguranţă.

loading...

Eu am spus că acest tip de acţiune poate să reprezinte un atac la siguranţa naţională, pentru că, în momentul în care transmiţi date inexacte, transmiţi mesajul că în România economia nu merge bine, în România salariile nu se plătesc, că obiectivele din programul de guvernare nu se îndeplinesc, că este instabilitate politică, că Guvernul este instabil, există riscul ca anumite investiţii care ar trebui să vină în România nu mai vin pentru că îl aud pe şeful statului”, a afirmat Dragnea.

Liderul social-democrat susţine că nu se află în război cu şeful statului şi că nici nu a iniţiat vreodată un conflict cu acesta.

În schimb, el a reiterat ideea că va riposta la orice declaraţie sau acţiune ostilă din partea lui Klaus Iohannis sau a celor care îl susţin. Dragnea s-a declarat convins că rezultatele guvernării PSD vor fi resimţite în scurt timp, iar acest fapt generează temeri preşedintelui ţării.

Mai mult, Liviu Dragnea îi dă replica președintelui Klaus Iohannis după ce acesta a acuzat-o pe viorica Dăncilă că na mers în Israel să discute despre mutarea ambasadei României fără a avea madat. Liderul PSD a declarat, duminică, într-o emisiune televizată că și președintele Klaus Iohannis discută la Consiliul European, fără mandat, chestiuni care intră exclusiv în competența Guvernului, încălcând astfel legea.

„Domnul preşedinte ar trebui să ceară mandat când merge la Consiliul European. A participat la multe întâlniri ale Consiliului European unde s-au discutat subiecte care au ţinut exclusiv de guvern şi nu a avut mandat”, a declarat Dragnea la RTV.

Liviu Drgnea susține că Președinția și Guvernul au stabilit să se informeze reciproc, însă președintele nu și-a respectat promisiunea.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

The Latest

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top