Life

Ludovic Orban, la alergat pe muzica din filmul Rocky – video

Ludovic Orban şi-a luat de curând un consilier de sport şi fitness. Este vorba despre Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei de Culturism şi Fitness, alături de care s-a filmat, într-un mesaj pentru români, în care îi îndeamnă, să se apuce de sport. Şi nu oricum, ci pe muzica din filmul Rocky.

loading...

Dictonul “Minte sănătoasă în corp sănătos” este la fel de actual astăzi ca și în urmă cu 2000 de ani. Bucurați-vă de primăvară și ieșiți la mișcare!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a președintelui PNL, alături de un clip în care îi îndeamnă pe români să facă sport.
[fbvideo link=”https://www.facebook.com/ludovic.orban.79/videos/594234634261001/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Potrivit Digi 24, Ludovic Orban a răspuns și unor comentarii în care se menționa că filmarea este „forțată și artificială”.

loading...

Așa forțat și artificial este tot un îndemn la o viață sportivă, sănătoasă”, a scris el.

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top