News

Mesaj ASPRU din SUA pentru șoferul cu numere obscene

Chris Terhes, presedintele Romanian Community Coalition (SUA), cunoscuta in Romania si sub numele de „Coalitia romanilor pentru combaterea coruptiei” a comentat într-o postare pe pagina de socializare cum vede situația românului din Suedia care și-a pus în loc de număr la mașină, o înjurătoruă la adresa PSD. În primul rând, o înjurătură.

Terheș consideră că Răzvan Ștefănescu ar trebui sa fie bucuros ca a dat peste niste politisti care s-au oprit doar la numar, pentru ca putea sfarsi prin a i se fi luat si copilul de catre cei de la Protectia Copilului. Acesta mai remarcă un aspect: Sa stai ani de zile intr-o tara vestica si singurul mesaj pe care sa-l aduci in tara sa fie MUIEPSD, din care rezulta o atitudine vadit dispretuitoare si superioara, demonstreaza ca romanul respectiv nu a invatat nimic traind intr-o tara vestica.

loading...

”Am urmarit declaratiile de presa ale romanului din Suedia care si-a pus numere de inmatriculare pe masina cu MUIEPSD si am remarcat doua lucruri, care nu-l ajuta deloc pe respectivul in a se apara:

1. Acesta avea placutele cu numerele reale la el, dar a ales sa intre in Romania cu cele personalizate pe care scria MUIEPSD.

Asta inseamna ca fapta sa este intentionata, acesta alegand deliberat mijlocul de comunicare respectiv cu scopul vadit de a ofensa.

2. Respectivul circula cu fiul sau de 8 ani in masina ce avea numere de inmatriculare cu mesaj vadit obscen si ofensatoriu.

Sa fie bucuros ca a dat peste niste politisti care s-au oprit doar la numar, pentru ca in conditiile in care se afla putea sfarsi prin a i se fi luat si copilul de catre cei de la Protectia Copilului.

Cam ce credeti ca s-ar fi intamplat in Suedia sau Norvegia daca respectivul ar fi umblat cu un copil minor in masina ce avea numar de inmatriculare cu mesaj obscen si ofensatoriu?

Evident ca in acele tari respectivul roman nu ar fi facut ce a facut in Romania, pentru ca acolo nu avea ce discuta cu autoritatile.

In Romania, insa, doar pentru ca a venit din strainatate, acel roman a considerat ca poate „mui” un grup de persoane sau un partid cu care nu e de acord.

Sa stai ani de zile intr-o tara vestica si singurul mesaj pe care sa-l aduci in tara sa fie MUIEPSD, din care rezulta o atitudine vadit dispretuitoare si superioara, demonstreaza ca romanul respectiv nu a invatat nimic traind intr-o tara vestica.

De partea cealalta, ca opozitie la PSD ori ca pretins intelectual inca si zis de dreapta, sa te raliezi in sustinerea acestui demers ofensator si obscen la adresa altor romani, iti demonstreaza impotenta politica si intelectuala.

Exact genul acesta de atitudine ofensatore, dispretuitoare si ostila ii impinge pe tot mai multi din Romania dinspre opozitie spre PSD”, a scris Terheș.

loading...
9 Comments

9 Comments

 1. Tudose Stefan

  03/08/2018 at 5:29 am

  D-lui Chris Terheș îi sugerăm să depisteze ce grad are Răzvan Ștefănescu în SIE.

 2. Tudose Stefan

  03/08/2018 at 5:29 am

  D-lui Chris Terheș îi sugerăm să depisteze ce grad are Răzvan Ștefănescu în SIE.

  • livia

   03/08/2018 at 9:09 am

   ub comentariu rau voitor.Huliganul #rezist STEFANESCU RAZVAN, poate cel mult sa speletoalete in SIE. Chiar atat de jos safie SIE daca are ibstructura huligani animalizati asemeni lui Stefanescu Razvan?

 3. livia

  03/08/2018 at 9:10 am

  ub comentariu rau voitor.Huliganul #rezist STEFANESCU RAZVAN, poate cel mult sa speletoalete in SIE. Chiar atat de jos safie SIE daca are ibstructura huligani animalizati asemeni lui Stefanescu Razvan?

 4. Yo

  03/08/2018 at 11:23 am

  Avem si români printre noi !
  Felicitări! Educația se face greu.

 5. lulu

  03/08/2018 at 4:23 pm

  auzi ma ca domn nu te pot numi Omul asta isi iubeste tara si sigur siar dori sa vina in napoi dar datorita acestor corupzii nu poate se descarca asa cum poate si el si nu e singurul sintem si altii 15 000000 de romani asaa ca daca nu vretiisa fitii injuratii purtativa ca atare adica la cea ce ati spus la JURAMINT nu sintetii acolo sa ne furatii si asa mai departe iar daca nu stii ce e in rom mai bine tacii ne aratam frustare asa cum putemm sa nu fie si mai rau

 6. Sorin R.

  04/08/2018 at 6:39 am

  Domnule Terhes, de ce nu reveniti dvs. si familia dvs. in Romania, sa traiti aici, sa contribuiti la educatia civica a cetatenilor, sa va exprimati civilizat protestul fata de abuzurile/nedreptatile potentatilor zilei? Ati plecat din Romania doar din spirit de aventura, sa cunoasteti lumea sau din cauza unor neajunsuri, nemultumiri cauzate de societate? Reveniti in tara si veti putea contribui direct la transformarea Romaniei intr-o tara „asezata”, asa cum ati vazut in afara, cu politicieni responsabili, mai putin corupti/coruptibili, cu legi nepartinitoăre, drepte care vizeaza si apara cetatenii de rand, nu care favorizeaza infractori. Va asteptam aici, sa scoatem Romania din mocirla morala in care a fost impinsa in ultimele decenii.

 7. Dan M.

  04/08/2018 at 8:49 am

  D-le Terhes! La fel putem spune si de sleata de politicieni care au condus si conduc tara asta? Ca au avut noroc de o astfel de justitie si de un astfel popor care a rabdat si inghitit toate porcariile facute de acesti indivizi de-a lungul timpului? Sa le fie rusine ca au distrus tara si au vandut tot! Si-au batut joc de poporul acesta si de pamantul patriei care inca mai e imbibat cu sangele varsat de stramosi. Alte popoare s-au ridicat din cenusa intr-un timp scurt pentru ca au avut conducatori cu “coloana vertebrala” si intentii bune. Putem spune acelasi lucru si in cazul Romaniei? Sa auzim de bine!

 8. darie

  04/08/2018 at 1:39 pm

  D-le Terhes! Intr-o tara civilizata cu demnitari civilizati demnitari cu asemenea iesiri publice
  in secunda doi ar fi demisionat ( CORECT ) atunci ……

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top