News

Mesaj din SUA despre înregistrările lui Cosma: Sunt ZERO pe lângă

Cand se intorc legile justitiei in Parlament trebuie introdus in lege ca procurorii sa fie evaluati psihologic si psihiatric anual. Onea arata ca un om dezaxat mintal. Este afirmația lui Chris Terhes care a scris din SUA un mesaj dur despre procurorul Onea și șefa acestuia, Laura Kovesi.

loading...

”Inregistrarile lui Vlad Cosma si afirmatiile lui Iorga Moraru sunt ZERO pe langa conferinta de presa a lui Onea. Prin gestica, mimica, modul cum a raspuns la intrebari, cum s-a rastit la jurnalisti, cum i-a certat, cum ii critica ca nu-l intreaba ce vrea el, Onea a demonstrat cat de bolnava este institutia DNA. Daca Onea asta e sef teritorial DNA, va dati seama cum sunt procurorii din subordinea sa?

Cand se intorc legile justitiei in Parlament trebuie introdus in lege ca procurorii sa fie evaluati psihologic si psihiatric anual. Onea arata ca un om dezaxat mintal.

loading...

Onea a facut o serie de afirmatii care pur si simplu o ingroapa pe Kovesi. A spus el cu gurita lui ca zilnic vorbeste cu Kovesi. Deci ea e la curent cu TOT ce se intampla la DNA Ploiesti. Ceea ce Onea nu a luat in considerare e faptul ca procurorii sunt sub control ierarhic, asadar el suna ZILNIC la Kovesi sa ii dea raportul si sa ia ordine, nu doar sa barfeasca.

Eu propun ca si cei de la DNA Oradea, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta sa faca conferinte de presa. Asa ii vede lumea.

Culmea e ca Onea se intrebea ca de ce se discuta dosarele in presa. Pai nu sefa lui dadea date din dosare pe presa?

Repet, dupa conferinta de presa a lui Onea, este imperativa evaluara psihologica si psihiatrica anuala la procurori”, a scris Terheș.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top