News

Mesajul din SUA care RUPE Serviciile in doua. Adevarul dureros

Aproape în fiecare zi la București are loc un miting de protest împotriva iminentei semnări de către România a așa numitului „Pact pentru Migrație”, un document ONU pe numele său real „Compactul Global pentru Migrație”.

Chiar dacă la aceste mitinguri prezența este deosebit de mică, tema primirii migranților/ refugiaților pe teritoriul României este una foarte sensibilă, care stârnește animozități, având potențialul de a adânci conflictele din societate, așa că acest document merită câteva precizări. Prima este că, indiferent de declarațiile politicianiste ale unora sau altora, la această oră, Parlamentul nu mai poate opri semnarea Pactului de către România.

loading...

A doua este adresată celor care așteaptă să îl conteste la Curtea Constituțională: Pactul nu e o lege, nu implică nicio măsură legislativă, așa că nu poate fi pus în discuția CCR. Chris Terhes, presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, aduce aminte de implicarea Serviciilor in aceasta situatie.

Va intrebati de ce nimeni din serviciile de informatii nu spune nimic despre riscul pentru Romania pe care-l reprezinta „pactul pentru migratie”? Pactul respectiv si infuzia de „migranti” in Romania va fi cel mai bun pretext pentru aceleasi servicii sa spuna ca au nevoie de bugete si mai mari ca sa apere tara de potentiali teroristi”, a scris Chris Terhes, presedintele Coalitiei Romanilor din SUA.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top