Externe

Mina Basaran – sfârșit plin de lacrimi

Mina Basaran și-a găsit tragicul sfârșit în avionul turcesc care din nefericire s-a prăbușit. Acesta aparținea chiar firmei Basaran Holding, iar ea era moștenitoarea firmei.

loading...

Mina Basaran urma să se căsătorească

Ca și cum nu era de ajuns, Mina Basaran urma să se căsătoreascluna aceasta şi, alături de şapte prietene, a plecat în Dubai, pentru un concert al artistei Rita Ora.

loading...

Basaran se întorcea de la o petrecere a burlăcițelor, pe care a organizat-o în Dubai. Avionul zbura Sharjah, Emiratele Arabe Unite, la Istanbul.

Anchetatorii au găsit luni „cutia neagră” a avionului. Mai mult, autoritățile au recuperat toți morții de la locul accidentului din Munții Zagros, de lângă orașul Shahr-e Kord, la 370 de kilometri sud de capitala Iranului, Teheran, potrivit unui raport al agenției de știri IRNA de stat.

Trupul lui Mina Basaran a fost identificat

Funcționarii au identificat până acum opt cadavre, inclusiv cel al lui Mina Basaran. Ploile puternice și vântul din zona montană de la duminica accidentului au făcut imposibil ca elicopterele să aterizeze în zonă. Familiile victimelor au sosit luni în Shahr-e Kord, însoțite de diplomați turci, a raportat IRNA.

Dumnezeu să o ierte pe Mina Basaran!

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top