Externe

Ministrul de externe iranian: SUA ajută TERORISMUL prin atacarea SIRIEI

Orice acțiune militară împotriva Siriei este indicația clară a faptului că Statele Unite distrug procesele de pace și ajută teroriștii,. Este declarația ministrul iranian de externe, Mohammad Javad Zarif. Zarif a făcut remarcile sâmbătă într-o convorbire telefonică cu omologul său sirian, Walid Muallem.

loading...

El a condamnat recentele ”acțiuni criminale și ilegale” luate de SUA și aliații săi împotriva Siriei. Zarif a apreciat, de asemenea, rezistența sirienilor.

El a făcut referire la acțiunea militară și unilaterală întreprinsă împotriva Siriei sub pretextul utilizării armelor chimice înainte de a rezulta o probă din investigația experților Organizației pentru Interzicerea Armelor Chimice (OPCW).

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top