News

Ministrul Tudorel Toader, IRONIE FINĂ despre anunțul lui Klaus Iohannis

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat luni, că va aștepta anunțul făcut de preșesintele Klaus Iohannis și apoi va da, la rândul său, un comunicat. ”Aflu și eu de la televizor ce decide președintele”, spune Toader.

loading...

„Părerea mea este să așteptăm orele 18:00. Probabil va dura mai multe minute până comunică. Apoi voi da și eu un comunicat. Imediat după ce comunică președintele, voi anunța și eu pe facebook. Aflu și eu de la televizor ce decide președintele. Așteptăm și veți vedea punctul nostru de vedere”, a spus Toader.

Intrebat pe acest subiect, la finele sedintei conducerii PSD, de luni, de la Parlament, Dragnea dat de inteles ca asteapta sa afle ce anume decide Klaus Iohannis, inainte de a face si alte comentarii punctual. “Eu stiu de la dna prim-ministru ca il sustine in totalitate pe ministrul Toader si si noi il sustinem pe ministrul Toader si in functie de ceea ce va anunta presedintele, daca ministrul Toader intentioneaza sa intreprinda vreun demers, dna prim-ministru il va sustine si si noi ii vom acorda sprijinul politic”, a sustinut Liviu Dragnea.

loading...

Chiar si asa, seful PSD a exclus categoric o varianta – ca s-ar gandi la o eventuala suspendare a numarului 1 in stat. Si anume a declarat ca “sub nicio forma nu luam in calcul ideea de suspendare a presedintelui Romaniei, nici vorba de asa ceva”.

 

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va susţine luni, 16 aprilie, ora 18:00, o declaraţie de presă, la Palatul Cotroceni. Iohannis va anunţa dacă o revocă sau nu din funcţie pe şefa DNA Laura Codruţa Kovesi. Decizia vine la aproape două luni de la momentul în care ministrul Justiţiei a declanşat procedura de revocare.

Între timp…

Laura Codruţa Kovesi este din nou verificată de Inspecţia Judiciară.

La ora actuală, inspectorii se află în sediul DNA şi vor să afle dacă neregulile descoperite la ultima anchetă au fost rectificate de conducerea Direcţiei.

Potrivit Inspecţiei Judiciare, verificările vizează „remedierea unor deficienţe” şi au loc în perioada 16-20 aprilie, echipa de control fiind formată din trei inspectori judiciari. Raportul cu rezultatele controlului ar urma să fie trimis Consiliului Superior al magistraturii până în 25 mai.

Controlul a fost dispus de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii printr-o hotărâre din 31 octombrie 2017.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top