News

Mircea Badea îl UMILEȘTE în ultimul HAL pe Tudose

Realizatorul Antena 3, Mircea Badea, pur li simplu l-a desființat pe premier cu vorbele sale. Mihai Tudose a respins ferm, miercuri seară la „Sinteza zilei”, teza potrivit căreia ar fi controlat de serviciile secrete.

„Eu nu am tăiat porci cu nimeni pe acolo, nu am cărat sticle de vin pe acolo. Sunt instituții ale statului și dacă sunt în regulă atunci sunt în regulă. Nu sunt în regulă, haideți să le închidem”, a spus Mihai Tudose.

loading...

Declarația a fost comentată de Mircea Badea la „În gura presei”.

„Eu îl cred (…) pentru că dacă domnul Tudose a fost elev, elevul lui Coldea și a lui Maior, te aștepți că ăia ieșeau cu elevii la băute și la tăiatul porcului? În vie? Nu, ieșeau cu șmecherii, nu cu elevii”, a spus Mircea Badea.

loading...

Cu toate acestea, Tudose spune că e obligat să vorbească săptămânal cu Serviciile. Ne întrebăm oare cine îl obligă, deoarece el a folosit acest cuvânt și ce poți să vorbești săptămânal cu Serviciile ca premier? Cât despre relația cu Maior și Coldea, acum lucrurile sunt clare, aceștia fiind profesorii lui, în adevăratul sens al cuvântului. O recunoaște chiar domnia sa.

”Au fost cei care ne-au predat și le-am predat lucrarea. Nu înseamnă că sunt prieten, dușman cu ei. Am făcut un doctorat acolo, în securitate națională. Nu l-am făcut ca să câștig mai mult, ci pentru mine. Nu m-a racolat nimeni acolo. Cât am fost ministru al Economiei, am vorbit cu domnul Coldea de câteva ori”, spune Tudose.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top