News

Mircea Badea, replică FIX LA ȚINTĂ pentru Violeta Vijulie (PNL)

Nu știm cum se face dar de câte ori aterizează un liberal într-un platou de televiziune trebuie să iasă șifonat. Și am putea jura că nu e vina celorlalți. Pur și simplu nu fac față discuției și linia partidului impusă de Ludovic Orban nu prea le lasă loc liberalilor să spună ce gândesc cu adevărat. Și dacă ar spune ar ajunge ca Daniel Zamfir. Adică să fie excluși din partid. Să revenim la oile noastre.

Violeta Vijulie (PNL) a fost prezentă la Antena 3 după mitingul PSD și a după ce s-a conectat la priză și-a pus placa: Oamenii au fost forțați să vină la miting, manipularea ordinară lansată de un site (citiți aici despre asta). Vijulie spunea că oamenii din piață au fost prezenți doar să facă figurație la discururile liderilor PSD.

loading...

„Piața este goală. Oamenii au venit, au ascultat discursurile liderilor de partid iar în momentul în care s-au temrinat s-au dus acasă. Cred că oamenii care au venit acolo nu au venit din proprie inițiativă ci au venit la un ordin de partid. Sunt zeci de filmulețe pe net cu primari PSD care spun cum a fost organizat acest miting”, a spus Violeta Vijulie.

Prezent și el în studio, Mircea Badea a răbdat cât a răbdat dar are și omul limita lui. O replică pe măsura a venit de la realizatorului Antena 3, motiv pentru care doamna Vijulie a cam dat în bâlbâială.

loading...

N-aș vrea să cădem în capcana că lumea trebuie să o convingă pe doamna Vijulie că ‘cerul e albastru, apa e udă, apa e verde’. E un demers din start greșit. Doamna Vijulie e reprezentanta PNL, își spune punctul de vedere. (…) Doamna Vijulie, cu toată dragostea vă spun, dumneavostră cu PDL-ul, ăla nu mai e PNL, nu puteți să scoateți o scară de bloc în stradă fără ONG-urile lui Soros”.

Văzând că nu are șanse cu Mircea Badea, aceasta a încercat un atac la Norica Nicolai care o ignora cu grație.  „Dumneavoastră știți mai bine având în vedere că sunteți procuror de pe vremea lui Ceaușescu. Sunt absolut covinsă că cunoașteți mult mai multe lucruri decât mine”, i-a spus tăios Vijulie. După această replică, toți din studio și-au dat seama că nu are rost să dialogheze cu Vijulie.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...

The Latest

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top