News

Monica Macovei, rafale cu VENIN la adresa Legii Defăimării: Produc insomnii

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat luni seara ca a discutat cu „mai multi colegi” si au convenit sa lucreze la o lege care „sa dea posibilitatea sa ii sanctionam pe cei care mint, defaimeaza propria tara, gen Monica Macovei. Libera exprimare nu inseamna sa defaimezi.” Măsura este mult așteptată de românii care s-a săturat să-ți vadă mereu țara criticată.

loading...

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, marţi, că legea anti-defăimare, „inventată de Dragnea”, nu va fi doar împotriva sa, ci „a tuturor celor care nu aplaudă şi nu se înclină în faţa infractorilor din politică, aşa cum a fost ovaţionat Dragnea la ultimul Congres al partidului”.

„Nicio lege inventată de Dragnea nu va putea şterge un adevăr: este un condamnat definitiv pentru fraudă electorală şi un inculpat. Adevărul este că PSD&ALDE, Dragnea&Tăriceanu vor să scape de dosare penale, să nu fie anchetaţi şi eventual condamnaţi. Chiar ei sunt cei care ţara, care fură ţara, care mint la Bruxelles şi ne trădează pe toţi. Mă bucur dacă îi produc insomnii lui Liviu Dragnea, adevărul mereu produce insomnii politicienilor cu probleme penale. Voi continua să spun adevărul: este grupul de crimă organizată PSD&ALDE condus chiar de Dragnea şi Tăriceanu, aceasta este .

loading...

Legea inventată de Dragnea nu va fi doar împotriva mea, ci a tuturor celor care nu aplaudă şi nu se înclină în faţa infractorilor din politică, aşa cum a fost ovaţionat Dragnea la ultimul Congres al partidului”, a scris Monica Macovei pe Facebook.

Ea a mai spus că toţi „cei care atrag atenţia că un grup de crimă organizată vrea să scufunde România doar pentru a nu intra la închisoare sunt cei care îşi apără ţara”, nu o defăimează.

„Politicieni din PSD&ALDE au spus deja că protestatarii au făcut rău României. O minciună imensă, dar utilă pentru ca partidul-stat să-şi justifice legea anti-defăimare. Magistraţii care au semnat memoriul împotriva legilor justiţiei şi au protestat faţă de modificarea Codurilor penale vor fi sancţionaţi şi ei de legea anti-defăimare? Şefa DNA, despre care ministrul-doctor în drept a spus că a afectat imaginea României, este numai bună de cercetat pe baza legii inventate de Dragnea?”, a conchis europarlamentarul Monica Macovei.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, că este nevoie de o lege împotriva celor care defăimează România, „gen Monica Macovei şi alţi europarlamentari care mint despre propria ţară”, astfel încât „statul român să corecteze aceste lucruri”.

„Am vorbit cu mai mulţi colegi şi am convenit să lucrăm la o lege, nu ştiu dacă e nevoie de o legislaţie, la o lege care să reglementeze sau să dea posibilitatea statului român să sancţioneze aceste lucruri, pentru că aceşti oameni – gen Monica Macovei şi alţi europarlamentari care mint despre propria ţară, care defăimează propria ţară, aduc foarte multe deservicii şi noi din cauza asta pierdem suveranitate, pierdem demnitate, pierdem respect şi nu câştigăm absolut nimic”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

El a mai spus că trebuie făcută o lege care să dea dreptul statului român „să corecteze aceste lucruri”.

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top