Life

Monica Tatoiu crede că vine APOCALIPSA. Are o DOVADĂ

Dupa ce a participat la slujba de Inviere, in timpul careia s-au stins lumanarile, Monica Tatoiu e convinsa ca vine sfarsitul Lumii.

loading...

Dupa slujba de Inviere, la care a asistat la o biserica din Bucuresti, Monica Tatoiu e convinsa ca vine Apocalipsa. „In Noaptea de Inviere, la biserica unde am fost, s-au stins toate lumanarile preotilor. Oare ce vine?”, a postat Tatoiu, care a sugerat ca sfarsitul Lumii este iminent, semnul fiind prea evident pentru a nu fi interpretat astfel, potrivit Kanal D.

 Monica Tatoiu e convinsa ca vine Apocalipsa: „Sa ne fereasca Dumnezeu!”„Cutremur?”, i-a intrebat Tatoiu pe amicii sai. „Se poate! Ei tot ne duc cu zăhărelul ca nu o sa fie acum. Dumnezeu decide unde, când şi de cât… Sa ne fereasca Dumnezeu”, i-au raspuns doua prietene.

Monica Tatoiu e convinsa ca vine Apocalipsa: „Nu am vazut asta niciodata”

loading...

Alertata de faptul ca Monica Tatoiu e convinsa ca vine Apocalipsa, o amica a intrebat-o: „Ce vreti sa spuneti?”. „Tocmai ca nu stiu ce sa spun, cum sa interpretez. Nu am vazut asta niciodata”, a raspuns Tatoiu. „Ştim ce vine dar nu trebuie să ne panicăm. În calea soartei nu ne putem pune”, a incheiat discutia o alta amica a Monicai Tatoiu.

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top