News

Mungiu-Pippidi, CONCLUZIE TRAGICĂ despre Kovesi: Este susținută de către…

Mungiu-Pippidi trage o concluzie deloc fericită în cazul Laurei Kovesi la conducerea DNA și poate ca nu e nouă însă pare că este într-un context destul de diferit.

loading...

Din ce spune Mungiu-Pippidi s-ar putea înțelege că Laura Kovesi beneficiază de susținerea americanilor si europenilor care ar închide ochii la abuzuri doar ca sa nu recunoască faptul ca au gresit sustinand atatia ani aceasta persoana. Și așa merg alături cu ea indiferent de conditii iar asta pentru cei care vad ce se intampla este destul de grav.

”Doamna Kovesi este încă susținută și de americani și de europeni pentru foarte simplul motiv că nu există nici un alt caz de intervenție străină atât de puternică – nu intervenție în sens rău dar, în sfârșit influență străină foarte puternică undeva – care să fie un caz de succes. N-avem deloc un asemenea caz de succes. Și atunci România este prezentată peste tot ca un caz de foarte mare succes al anticorupției. E dată drept exemplu în Bulgaria, în Ucraina.

loading...

Și le vine foarte greu acestor oameni să înțeleagă toate aceste dovezi pe care până și nouă ne e greu să le decriptăm, ele nu au fost niciodată prezentate de o sursă credibilă, nu circulă decât de la niște lobby-ști de-ai lui Alexander Adamescu, care sunt ușor de prezentat ca atare.

Deci pe de-o parte nici europenii nici americanii nu prea știu lucrurile ăstea, pe de altă parte chiar atât cât știu, în fond ei sunt solidari cu ce au susținut ani de zile – că trebuie o foarte puternică campanie anticorupție, care să nu se oprească la oameni politici și le vine foarte greu să lase din mână unicul caz de succes pe care îl au și pe care îl prezintă peste tot”, a spus Pippidi la B1 TV.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top