Life

Neagu Djuvara, un mare iubitor de americani: Rusia nu există. Când văd drapelul SUA sunt liniștit

Neagu Djuvara a fost un mare iubitor de americani. O dovedesc nenumeroasele declarații date pe tema SUA – Rusia. De multe ori însă exagera cu dragostea și dădea date absolut false. Iar uneori făcea declarații patetice cum este și cea de mai jos.

loading...

”Rușii nu există! S-a terminat cu ei. Dar nu există. Putin este un clovn. Rușii nu au nici o putere. Din punct de vedere sunt într-un declin sever. Rusia este foarte slabă. Rusul nu mai este stăpân pe propria țară care se numește Rusia. Putin poate să facă pe maimuțoiul dar pentru noi nu este o teamă. În momentul în care îți vine un cât de mic drapel american pus la noi, atunci poți să spui că ești liniștit. Nimeni nu mișcă acolo unde este plantat un drapel american. Americanii sunt stăpâni pe planetă”, spunea Djuvara în 2015.

Toate datele însă nu îi sunt favorabile deci habar nu avea ce spunea. Nici cei care ăl ascultau nu erau mai breși, altfel îl corectai. Să vedem din punct de vedere demografic.

loading...

Deci unde este prăbușirea demografică? Apoi să vedem cum nu există Rusia. Capturile sunt de pe un site american, asta ca să nu existe vorbe. Clasamentul puterilor militare.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top