News

“Nemerniciile“ DNA trec OCEANUL. Mesaj dur din SUA pentru Kovesi

Reactii dure dupa ce Laura Codruţa Kovesi ar fi dispus arestarea fratelui procurorului DNA Marius Vartic, cel care instrumenta dosarul lui Toni Greblă, pentru a-l forța să ia măsuri extreme.

Şefa DNA voia ca Toni Grebla sa ajungă după gratii. Drept urmare fratele procurorului Vartic a fost condamnat la an şi şase luni de închisoare cu suspendare cu un termen de supraveghere de doi ani. Din SUA, Chris Terhes s-a ingrozit de situatie si sustine ca Laura Kovesi impreuna cu “toate slugile sale din DNA trebuie anchetati pentru jumatate Codul penal.“ Mai mult, Terhes este de parere ca Kovesi, Coldea si Maior sunt apostolii lui Stalin si Vishinsky.

loading...

“Sorina Matei dezvaluie santajul ce a stat in spatele dosarului Grebla. Cititi intregul material. Este absolut halucinant. Acest material confirma, inca odata, ca DNA sub Kovesi a devenit grup terorist care prin forta institutiilor de forta a dorit rasturnarea ordinii de drept. Culmea, a facut asta cu sprijinul SRI-ului.

DNA trebuie desfiintat. Kovesi a compromis aceasta institutie iremediabil. De asemenea, Kovesi impreuna cu toate slugile sale din DNA trebuie anchetati pentru jumatate Codul penal. Toate aceste abuzuri ale DNA sub Kovesi vor fi decontate politic de Iohannis si PNL.

loading...

P.S. Oare sclavetii Noii Securitati din presa si organele de propaganda vor scrie ori relatata despre aceasta dezvaluire?

Kovesi, Coldea si Maior sunt apostolii lui Stalin si Vishinsky

Celor care inca nu au facut-o, le recomand sa citeasca acest articol scris de Sorina Matei in care devoaleaza complotul din spatele epurarii lui Toni Grebla din CCR. DNA si SRI au aplicat tactici specifice NKVD-ului si KGB-ului“, a scris Chris Terhes.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

The Latest

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top