Life

Nici nu va imaginați unde urmează să plece această tânăra de 17 ani

O adolescentă poate fi considerată cu ușurință norocoasă de oricine. Ea are visuri mărețe să fie prima femeie care ajunge pe Marte și are toate șansele ca dorința să i se îndeplinească. Fata a fost antrenată de mică de NASA pentru a fi astronaut, potrivit digi24.

Alyssa Carson, în vârstă de 17 ani, din orașul Baton Rouge, Louisiana, visează să ia parte la misiunea NASA, din 2033, de a ajunge pe Marte. Ea este prima persoană care a finalizat NASA Passport Program până la vârsta de 14 ani.

loading...

Alyssa este, de asemenea, cea mai tânără persoană care a fost acceptată și a absolvit cursurile avansate ale Academiei Spațiale, având astfel certificatul care îi permite să meargă în Spațiu și să fie antrenor pentru astronauți, potrivit Bored Panda.

Pe lângă studiile pentru astronaut, tânăra învață toate materiile de la școală în patru limbi diferite ( engleză, chineză, franceză și spaniolă).

loading...

Cea mai mare provocare este să-mi gestionez timpul ca să pot reuși să fac tot ce trebuie, în timp ce merg și la liceu. Mă antrenez de când eram mică și știu că mă așteaptă obstacole, dar până acum m-am descurtat foarte bine”, a declarat Alyssa.

Fata a declarat, de asemenea, că este conștientă că nu se va căsători și nu va putea să-și formeze propria familie, cu toate astea ea e hotărâtă să renunțe la acest aspect al vieții pentru a-și atinge visul, potrivit unei prietene de-a adolescentei.

Alyssa speră de asemenea să atragă atenția asupra explorării Spațiului și îi încurajeaza pe cei din jur să-și urmeze visurile.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top