News

Noaptea minții. Ce sumă vrea Mălin Bot de la Jandarmerie ca despăgubire că l-au săltat

Liderul #rezistentilor din Piata Victoriei, Malin Bot, a incercat sa faca un nou show in fata sediului central al PSD de pe bulevardul Kiseleff in dupa-amiaza zilei de luni, 8 ianuarie 2018.

loading...

Malin Bot a incercat sa faca pe desteptul cu jandarmii, care i-au cerut cu frumosul sa urce in duba pentru a fi dus la sectie pentru identificare si sanctionare. Cum nu a vrut, jandarmii s-au pus pe treabă și l-au urcat cu forța în dubă. Pentru acel incident, Mălin Bot vrea acum să fie despăgubit.

Jandarmeria a luat patru persoane pe sus. M-a luat și pe mine pe sus doar pentru că Dragnea era în clădire. Au dat amenzi de 30 de milioane. Televiziunile nu mai vorbesc despre abuzul care s-a făcut asupra mea.

loading...

Trebuiau să facă emisiuni și să aducă avocați în emisiuni pentru că este un lucru grav, un lucru extrem de grav. (…) Eu voi face plângere penală pentru purtare abuzivă, abuz în serviciu și lipsire ilegală de libertate împotriva jandarmeriei, celor care m-au ridicat de aici, împotriva purtătorului de cuvând al jandarmeriei. Voi solicita daune foarte mari. Ne gândim la un milion de euro daune”, a spus Bot.

Jandarmeria a precizat atunci că persoanele din faţa sediului PSD care au fost conduse la secţie tulburau ordinea publică întrucât aveau obiecte de amplificare a sunetului, iar protestul lor nu respecta condiţiile legale, respectiv declarare şi avizare.

Potrivit Jandarmeriei, în locul respectiv era avizată o altă activitate de protest al cărei organizator nu a fost de acord cu prezenţa celorlalte persoane şi a solicitat îndepărtarea lor din zonă.

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top