News

#Rezistenta Oana Pellea, confesiune: Am spus versuri patriotice / video

Cunoscuta #Rezistentă Oana Pellea publică un clip pe Facebook în care recita versuri patriotice. Pasajul este din filmul Puterea și Adevărul. FIlmul este despre un comunist convins, inginerul Petrescu care intampina dificultati pe un mare santier. Pentru ca are curajul sa-i expuna secretarului de partid Stoian toate hibele grandiosului proiect, acesta este exclus din partid si apoi arestat.

”Recunosc, sunt vinovata…recunosc am spus versuri patriotice…e adevarat intr un film artistic, e adevarat au trecut 47 de ani de atunci…e adevarat eram grasa si frumoasa 🙂 🙂 🙂 e adevarat ma caiesc amarnic si de atunci n am mai recitat versuri patriotice…sa mi fie iertata greseala. 🙂 🙂 :)… inconstienta tineretii 🙂 via Tiger Tony”, a scris Oana Pellea.

loading...

Trebuie spus că Oana Pellea suferă enorm că Laura Kovesi a fost revocată. Aceasta și-a schimbat și poza de profil în semn de susținere pentru fosta șefă DNA.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top