News

Orban catre Dragnea: Nu iti e RUSINE?

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că este „o obrăznicie” din partea lui Liviu Dragnea să propună eliminarea pragului de participare la referendum, necesar validării, iar afirmaţiile liderului PSD sunt un pretext ca să ascundă faptul că oamenii nu au votat din cauza acestuia.

„Nu îi e ruşine lui Dragnea? Au mai coborât pragul de validare de la 50% la 30%, cu un obiectiv foarte clar urmărit, acela de a îl demite mai uşor pe Preşedintele României, pentru că ei ştiu că niciodată nu vor avea şansa să câştige alegerile pentru funcţia de preşedinte.

loading...

E o obrăznicie din partea lui să se facă că nu înţelege că de fapt foarte mulţi români care susţineau familia tradiţională nu au venit la vot pentru că au perceput că este referendumul lui Dragnea şi că de fapt prin modul în care s-a pus întrebarea Dragnea urmăreşte să modifice Constituţia”, a afirmat Ludovic Orban, la finalul Biroului Politic Naţional al PNL care a avut loc, joi la Parlament.

Acesta a precizat că deşi a fost un fake new faptul că Dragnea ar vrea să modifice Constituţia în interes personal, aceste informaţii au determinat oamenii să nu mai participe la referendum.

loading...

„Sigur, un fake news care nu avea nicio bază reală, dar care a prins să modifice Constituţia în interes personal şi foarte mulţi nu s-au prezentat la vot pentru că au considerat că acest referendum ese o mânărie a lui Liviu Dragnea. Dacă mai vorbeşti despre prag la referendum, după ce ai coborât o dată de la 50% la 30% mi se pare o glumă proastă”, a completat Orban.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PNL Mircea Hava a afirmat că ar trebui să se revină la pragul de 50% plus 1.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top