News

Orban CRITICĂ mitingul plănuit de PSD dar uită că sărea în stradă ca la OLIMPIADĂ

Mitingul anunţat de PSD este un miting de susţinere a „familiei tradiţionale” din politică formată din Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu, consideră preşedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta a mai arătat că „ameninţările cu mitinguri arată grandomania”. Dar cum să critice Ludovicul mitingurile când el sărea în stradă de spui că lupta pentru primul loc la Olimpiadă? A uitat așa repede? Noi nu!

loading...

„Asta cu ameninţările cu mitinguri arată grandomania. Aş putea spune şi că ei sunt la guvernare, rostul prezenţei lor la guvernare este să îmbunătăţească viaţa oamenilor, să asigure guvernare care să asigure dezvoltare economică, care să permită fiecărui român să câştige mai bine, să aibă o viaţă mai decentă. Ei să se ocupe de guvernare, pentru că guvernarea este catastrofală, iar vieţile marii majorităţi a românilor sunt afectate de toate aberaţiile care au fost adoptate de aceşti ageamii care nu înţeleg nimic din ceea ce înseamnă economia şi care nu au capacitatea să guverneze această ţară”, a mai declarat Orban. Cum sărea Orban? Tare! Priviți mai jos.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/liviuplesoianu.oficial/videos/1935570286660041/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

loading...

Despre momentul penibil de la acea vreme, Liviu Pleșoianu scria în decembrie (2017):

“Cine nu sare ia o condamnare!”… Deși unii din PNL au încercat să se delimiteze de USR și de ONG-urile care incită la violență, Ludovic Orban s-a afișat extaziat alături de USR, Cioloș și respectivele ONG-uri, atât la conferința de presă comună, cât și în Piața Victoriei. “Urmașul Brătienilor” a #ȚOPĂIT și a suflat în #VUVUZEA făcând praf tot efortul unor comunicatori PNL de a se separa de USR și de Cioloș.

LIBERALI, atâția câți mai sunteți în partidul ăsta confiscat de securiști și de garda pretoriană a lui Traian Băsescu, cât o să mai #ȚOPĂIȚI alături de Ludovic Orban, de Turcan, de USR, de Cioloș și de ONG-urile anarhiste? Ieri tocmai v-ați făcut iremediabil de râs nevotând Legea Răspunderii Magistraților, adică exact legea pe care le-o promiteați oamenilor în campania electorală de anul trecut… Aveți resurse pentru a coborî și mai mult de atât?

Prin tăcerea complice a celor care mai au sânge liberal pe-acolo, PNL a devenit Partidul Non-Liberal, Partidul-Vuvuzea, Partidul-Preș, partidul istoric ce va deveni istorie…

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top