News

Orban iese la atac cu replici ACIDE la adresa lui Dragnea si Tariceanu

Liviu Dragnea a declarat că plângerea penală depusă de Ludovic Orban împotriva sa și a Vioricăi Dăncilă reprezintă o încercare a președintelui Klaus Iohannis de a da o lovitură de stat, pentru a-și pune în loc propriul guvern. În replică, Ludovic Orban a susținut că Liviu Dragnea este complet ieşit din minţi și a pierdut legătura cu realitatea. Liderul PNL mai remarcă faptul că șefului PSD parcă îi fuge pământul de sub picioare și bate câmpii. Dacă Dragnea ar fi fost nevinovat, a mai spus Orban, nu ar fi avut nicio reacție.

loading...

”Nu vedeţi că are o suprareacţie, parcă a intrat în panică, parcă îi fuge pământul de sub picioare, are o suprareacţie. N-are nicio logică. Omule, dacă consideri că nu ai nicio răspundere, nicio vinovăţie în povestea asta, nu trebuie să reacţionezi. Bate câmpii! Nu pot să accept faptul că Liviu Dragnea, care este complet ieşit din minţi, a pierdut legătura cu realitatea, a pierdut legătura cu bunul simţ, a pierdut legătura cu principiile de bază ale democraţiei, nu pot să accept ca Liviu Dragneasă ameninţe deja, şi vă spun la cine se referă: funcţionarii. Îşi dau seama nu că România se duce în cap, că probabil le pasă foarte puţin PSD-iştilor şi celor de la ALDE, dacă se duc ei în cap dacă îl mai ţin pe Dragnea şi pe Dăncilă la putere. A zis despre mine că sunt fată în casă a statului paralel şi i-am zis eu habar n-am ce e ăla statul paralel, dar ştiu ce-i aia PSD-ul. Și că despre mine e foarte greu să se spună că sunt fată în casă la cineva, dar despre Tăriceanu se ştie foarte limpede că e fată în casă la PSD şi că a ajuns pe postură de scalp la centura pieilor roşii”, a declarat Ludovic Orban, potrivit Digi24.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top